Αποχαιρέτησε με νίκη την σεζόν η Θύελλα Βασιλί!

Η πολύ ανώτερη Θύελλα Βασιλί ολοκλήρωσε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία κερδίζοντας με σκορ 3 – 2 τον Μυραικό την τελευταία αγωνιστική.

Έτσι οι πορτοκαλί ολοκλήρωσαν την σεζόν με 32 βαθμούς στην 7η θέση.

Η Θύελλα είχε πολλές καλές στιγμές με Τριαντάφυλλου Καράγιαννη και Σουλιώτη μέχρι το 15′ όταν μετά από σέντρα του Αγγελουσόπουλου ο Σουλιώτης με κεφάλια στο παραθυράκι της εστίας πέτυχε το 1 – 0.

Πέντε λεπτά αργότερα ένα σουτ του Καραγιάννη πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1 – 1 στο 30′ όταν μετά από ένα σουτ η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Αποστολάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ακόμη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία είχε το Βασιλί στο 42′ όταν ο Κούρο δοκίμασε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα όμως αυτός έσωσε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση έγινε παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα από τον Μυραικό και την Θύελλα να απειλεί στην κόντρα.

Στο 50′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2 – 1 όταν ο Καραγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και πάλι απάντηση καθώς στο 60′ ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ.

Η Θύελλα δεν το έβαλε κάτω είχε μια καλή στιγμή όταν μια εκτέλεση φάουλ του Βαΐτση πέρασε λίγο άουτ.

Εν τέλει στο 80′ ο Καραγιάννης λύτρωσε την Θύελλα, όταν εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Βαΐτση και με όμορφη κεφαλιά πέτυχε το 3 – 2 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 85′ και μετά από φάουλ με σκληρό τάκλιν πάνω στον Τριανταφύλλου Βασίλη οι δυο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς τιμωρήθηκε και ο αμυντικός του Μυραικού και ο παίκτης της Θύελλας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Τσιάμπας (46′ Μπόγκας), Λιτσόπουλος, Αλεξίου, Κούρο (50′ Μαργαριτόπουλος), Μπόγκας, Βαΐτσης, Σουλιώτης Αγγελουσόπουλος, Καραγιάννης, Τριανταφύλλου.