Στοίχημα: Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία

Περιορισμένο το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, όμως και πάλι το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος. Ξεχωρίζει φυσικά από το σημερινό πρόγραμμα το σπουδαίο παιχνίδι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Άγιαξ για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δράση έχουμε σε Γαλλία, Αγγλία, καθώς και στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις, εκτιμήσεις, στατιστικά, livescore, κλπ. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Με κάλυψη η Τότεναμ

Σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο με την Τότεναμ να υποδέχεται τον Άγιαξ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να αφήσουν εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Σίτι και θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν σήμερα ιδανικά την έδρα τους, προκειμένου να μπουν σε ρόλο οδηγού.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει κάνει το 4/4 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Υποδέχεται σήμερα τον Άγιαξ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, παραμένοντας αήττητος στα 14/15 τελευταία παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις. Εντυπωσίασε στα προημιτελικά κόντρα στη Γιουβέντους (1-1, 1-2), ενώ φυσικά είχε προηγηθεί η μεγάλη πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπάρχει δίψα για να φτάσει και πάλι σε έναν τελικό μετά την σεζόν 1995-96 και θα κυνηγήσει σήμερα το καλύτερο αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανός στο στόχο του. Περιμένουμε σήμερα πως η Τότεναμ θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα κρατήσουμε το 1(DNB) σε απόδοση 1.83.

Εμπιστοσύνη στη Νιούπορτ Κάουντι

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 39η αγωνιστική της Λιγκ 2 Αγγλίας, με τη Νιούπορτ Κάουντι να υποδέχεται στο Rodney Parade την Όλνταμ. Με ισχυρό κίνητρο οι γηπεδούχοι που δυο στροφές πριν το φινάλε έχουν σήμερα την ευκαιρία με νίκη να «σκαρφαλώσουν» στην 7η θέση και να μπουν για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Νιούπορτ πήρε σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου Λίνκολν την προηγούμενη αγωνιστική, διανύει την καλύτερη της περίοδο, έχοντας συμπληρώσει αήττητη οκτώ παιχνίδια (5-3-0), όπου συνολικά δέχθηκε μόλις δυο γκολ.

Από την πλευρά της η Όλνταμ ηττήθηκε από την Έξετερ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και έβαλε τέλος στις λιγοστές ελπίδες που είχε για συμμετοχή στα πλέι οφ και μαζί στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στη Λιγκ 2, όπου μετρούσε τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο σημερινό ματς, περιμένουμε πως η Νιούπορτ θα αξιοποιήσει την έδρα της και θα πάρει το αποτέλεσμα που αναζητά. Άσσος σε απόδοση 1.76.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.