Η Σώση Βακούλα – Γκίκα στον συνδυασμό του Άρη Καραχάλιου

Μια νέα προσθήκη ανακοινώνεται στον συνδυασμό του δημάρχου Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιου, πρόκειται για την κ. Σώση Βακούλα, η οποία θα είναι υποψήφια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό “Φαρσάλων όραμα”.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος δηλώνει τα εξής: “Μια νέα υποψηφιότητα τάσσεται στο πλευρό μου και εντάσσεται στο συνδυασμό “Φαρσάλων Όραμα¨και τον ενδυναμώνει ουσιαστικά. Η κ. Σώση Βακούλα – Γκίκα επαγγελματίας – γραφίστας, με επαγγελματική έδρα στην πόλη των Φαρσάλων, καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ενεργό παρουσία στα τοπικά δρώμενα οριστικοποίησε την απόφαση της και συμμετέχει στον συνδυασμό μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φαρσάλων. Την καλωσορίζω θερμά και τη εύχομαι καλό αγώνα και επιτυχία”.

Από την πλευρά της η κ. Βακούλα δηλώνει τα εξής: “Μεγάλη μου τιμή η πρόταση του δημάρχου, και μεγάλη ικανοποίηση η ενθάρρυνση όλων των γνωστών, φίλων και συνεργατών μου, για αυτή μου την απόφαση.
Ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε ότι οι επαγγελματίες είναι απαραίτητο να ασχοληθούν με τα κοινά. Είμαστε η ομάδα που «αναπνέουμε» την πόλη μας- που τη ζούμε καθημερινά, συμβάλλουμε στην οικονομία της. Πρέπει και «εμείς» να συμμετέχουμε στη λήψη των αποφάσεων γι΄αυτή.