Ανακοίνωσε ένα τμήμα υποψηφίων με 39 ονόματα ο Άρης Καραχάλιος

Ανακοινώθηκε ένα τμήμα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων Φαρσάλων, με 39 ονόματα, τα οποία θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό “Φαρσάλων Όραμα”, του δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος δήλωσε στην “Ε” τα εξής: «Ο συνδυασμός “Φαρσάλων Όραμα”, συνδυασμός νίκης, ελπίδας και προοπτικής για τον Δήμο Φαρσάλων, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής προς τους συμπολίτες και διαμορφώνεται στηριζόμενος στα εκλεγμένα στελέχη του αλλά και στους νέους εκλεκτούς υποψήφιους του, που αθροίζουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για τη δημιουργία μιας συγκροτημένης, αξιόλογης και ισχυρής παράταξης. Σήμερα ανακοινώνουμε ένα τμήμα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά και τοπικών συμβούλων της πόλης των Φαρσάλων, έχοντας ορθάνοιχτες τις πόρτες της συμμετοχής και συμπόρευσης σε κάθε δημιουργική και προοδευτική δύναμη του τόπου».

Αναλυτικά τα 39 ονόματα έχουν ως εξής:

Αγγελακόπουλος Γεώργιος
Βαγγελός Γεώργιος
Βασιλείου Ιωάννης
Βουλγαράκης Κωνσταντίνος
Γιαχνής Κωνσταντίνος
Γκουνταρόπουλος Απόστολος
Δαμιανίδης Χαράλαμπος
Δερλός Κωνσταντίνος
Εσερμπέκογλου – Λάμπρου Ιωάννα
Καρακώστα-Αγγελουσοπούλου Χρυσούλα
Καρακώστας Απόστολος
Κλέτσα-Γκομοσίδη Αγαθή
Κόκκαλης Νικόλαος
Κουτσικοπούλου-Ιωάννου Κωνσταντίνα
Κυζιρίδη-Παπαγεωργίου Όλγα
Κυριαζής Απόστολος
Λεβή Νινέτα
Λιάπης Χρυσοβαλάντης
Μανίκα-Παπαγεωργίου Γεωργία
Μαργαριτοπούλου- Κεχαγιά Βίκυ
Μπουμπουλάς Γεώργιος
Μπαμπανίκας Δημήτριος
Μπένου-Παπακωνσταντίνου Ντίνα
Νικολάου Βάιος
Ντόβα Βάνα
Παναγιωτοπούλου-Χαραχούσου Κυριακή
Παπαγεωργίου Χριστόδουλος
Παπαδοπούλου Δήμητρα
Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος
Παύλου Βάια
Ρουκά-Γάκη Λένα
Ρόφαλης Δημήτρης
Ρόφαλης Κωνσταντίνος
Σταυρόπουλος Βασίλειος
Τάσιος Απόστολος
Ταστεμίρογλου-Δεληθεοδώρου Σοφία
Τριανταφύλλου Νικόλαος-Δημήτριος
Τεριζής Ευστάθιος
Φλιώκας Κωνσταντίνος

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Άνοιξε, το εκλογικό του κέντρο, στο κέντρο της πόλης (πλατεία δημαρχείου) των Φαρσάλων, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν σε λίγες μέρες. Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και μοιράστηκαν τρία φυλλάδια, τα οποία αναφέρονται, το μεν πρώτο στο βιογραφικό του δημάρχου, ενώ τα υπόλοιπα περιλαμβάνουν τις εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της θητείας του, καθώς και την πρόσφατη συνέντευξη στην εφημερίδα Ελευθερία (17/03/2019), στην Λένα Κισσάβου,  με τίτλο “Το έργο μας αλλάζει την εικόνα του τόπου” το οποίο περιέχει και ιδιόχειρο σημείωμά του, που σημειώνει τα εξής: “Ξεπεράσαμε τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις που το πληθυσμιακό μέγεθος του Δήμου Φαρσάλων επιβάλλουν, και αναμετρηθήκαμε με αναμονές και προσδοκίες δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας που πλέον υλοποιήθηκαν. Καταφέραμε να καταστήσουμε τον Δήμο Φαρσάλων μια αξιοπρόσεκτη, σεβαστή οντότητα σε τροχιά εξωστρέφειας και ανάπτυξης”.