Όλα μοιρασμένα στο ντέρμπι του γοήτρου

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα στην Θύελλα Βασιλί και τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων για τον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι οι Χαλκιάδες με 37 βαθμούς παρέμειναν στην 5η θέση ενώ η Θύελλα με 29 βαθμούς είναι στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν μόλις στο 5′ ο Βαρσαμης είχε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης μετά από λάθος πάσα του τερματοφύλακα βρέθηκε τετ α τετ αλλά το σουτ του έδιωξε ο Χαρισούλης.

Οι Χαλκιάδες απάντησαν με τον Αναγνώστου να κάνει μια πάσα στον κενό χώρο και τον Σταύρο Γκουνάρα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η Θύελλα είχε μια καλή στιγμή στο 30′ όταν μετά από κόρνερ ο Τριανταφύλλου έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

Οι ροσονέρι και πάλι είχαν μια καλή στιγμή με τους Αναγνώστου και Γκουνάρα Σταύρο να συνδυάζονται και ο τελευταίος να βλέπει τον Αποστολάκη να τον σταματά.

Ενώ ακόμη μια καλή στιγμή του Σταύρου Γκουνάρα πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απέιλησαν και πάλι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαΐτση ο Καραγιάννης έπιασε την κεφαλιά με τον Χαρισούλη να μπλοκάρει.

Ενώ ένα σουτ του Βαρσάμη πέρασε λίγο άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στις Χαλκιάδες όταν στο 90′ ένα σουτ του Νεμπεγλέρα στην κίνηση πέρασε λίγο άουτ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι άνθρωποι των Χαλκιάδων ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Θύελλας Βασιλί για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης. Τσιάμπας. Μπογκας Θ. Τριανταφύλλου. Αλεξίου. Κουρο. Ακρίβος. Βαΐτσης. Καραγιάννης. Βαρσαμης. Συργκανης

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Στ., Γκουνάρας Χρ. (46′ Κουτσόπουλος), Νασιούλας, Αναγνώστου (90′ Σκέγια), Τασιόπουλος (78′ Ντριτάν)