“Κλείδωσε” άνοδο και καλό καλοκαίρι για τον Ατρόμητο Βαμβακούς!!!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του και τελευταίο για την φετινή σεζόν (σ.σ. την τελευταία αγωνιστική παίρνει άνευ αγώνος τρίποντο) κέρδισε με σκορ 2 – 0 την Νίκη Κρήνης, “κλείδωσε” την δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία και οι άνθρωποι της ομάδος το “γιόρτασαν” με την ψυχή τους μετά την λήξη του αγώνα.

Ο Ατρόμητος ο οποίος με 52 βαθμούς θα βρίσκεται στην δεύτερη θέση κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις το 20′ όταν ο Αρσενόπουλος έκανε την σέντρα και ο Τασιόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Δυο λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μουτκανά, ο Ηλίας Ξυνογαλάς δεν κατάφερε να σπρώξει στα δίχτυα την μπάλα από πολύ κοντά.

Ενώ ένα σουτ του Βόπη κατέληξε άουτ στο 30′ όπως ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τασιόπουλου μετά από σέντρα του Αρσενόπουλου στο 40′.

Η Νίκη Κρήνης είχε δυο καλές στιγμές στο πρώτο με ένα σουτ του Νεγιάννη,και ένα του Τσίαρα που πέρασαν άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπερσιάνης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και σέντραρε στον Τασιόπουλο με την κεφαλιά του τελευταίου να περνάει λίγο άουτ.

Το τελικό 2 – 0 πέτυχε στο 70′ ο Ανδρεόπουλος ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον Τασιόπουλο σε μικρό χώρο και με πλασέ πέτυχε όμορφο τέρμα.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις, όταν αρχικά μια εκτέλεση φάουλ του Βάτσικα πέρασε λίγο άουτ, ενώ μετά από διαγώνια μπαλιά του Κόκκινου στον Τσίαρα, αυτός πήγε να την σπάσει στον μόνο σε άδεια εστία Νεγιάννη, αλλά τελευταία στιγμή αμυντικός άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Με το πέρας της αναμέτρησης στήθηκε ένα “πάρτι” από τους ανθρώπους του Ατρομήτου Βαμβακούς με βεγγαλικά, σαμπάνιες και πολλά πανηγύρια.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου Βαμβακούς ευχαριστούν θερμά όλο τον κόσμο για την στήριξη και την βοήθειά τους όλη την σεζόν και εύχονται σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα και καλό Καλοκαίρι!!!

Οι άνθρωποι της Νίκης Κρήνης ευχαριστούν θερμά για την φιλοξενία τον Ατρόμητο Βαμβακούς και δίνουν τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα του Ατρόμητου, για την δίκαιη άνοδο, ευχόμενοι καλή πορεία στην παραπάνω κατηγορία!

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος):Σακελλαρίου, Ξυνογαλάς Ηλ, Γκούνης, Μακρυγιάννης, Αρσενόπουλος (75′ Φλώρος), Βόπης, Ξυνογαλάς Αλ., Μουτκανάς (75′ Μακρής), Φάτσης (65′ Ανδρεόπουλος), Τασιόπουλος.

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Νταφόπουλος Α. – Σελήνης – Διαμαντής – Μαργαριτόπουλος Κ – Νταφόπουλος Α. – Μαγαλιός – Νεγιάννης – Βάτσικας – Τσιάρας (60′ Τσαρδάκας) – Τσανάκας(45′ Κόκκινος) – Μαργαριτόπουλος Ι.