Προτελευταία «στροφή» στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας

Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται ο 2ος όμιλος της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Εκεί που πλέον έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όσο αναφορά την προνομιούχο τετράδα και το μοναδικό «ανοικτό» εισιτήριο είναι αυτό της 3ης θέσης εκεί όπου η Δόξα Υπέρειας είναι μπροστά με 43 βαθμούς ενώ και σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει το προβάδισμα έναντι της Αναγέννησης Φαρσάλων η οποία με 40 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Ο πρωταθλητής ΑΟ Ναρθακίου μετά την νίκη του κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου παραμένει με 52 βαθμούς στην πρώτη θέση και αήττητος και αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία με 40 βαθμούς είναι τέταρτη και προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Η Αναγέννηση έχει «κλειδώσει» την τετράδα καθώς την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει έχει άνευ αγώνος παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων και έτσι θα φτάσει τους 43 βαθμούς.

Οι κόκκινοι θέλουν νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην πάνε στα μπαράζ και να βρεθούν στην Α1 ΕΠΣΛ απευθείας, ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου έχει σαν στόχο την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και είναι πολύ κοντά σε αυτό.

Ο δεύτερος με 46 βαθμούς Ατρόμητος Βαμβακούς δοκιμάζεται στην έδρα του κόντρα στην Νίκη Κρήνης η οποία είναι 8η με 26 βαθμούς στην τελευταία του «παράσταση» στην Β ΕΠΣΛ καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Σταυραετό ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η τρίτη με 43 βαθμούς και προερχόμενη από μεγάλη εντός έδρας νίκη Δόξα Υπέρειας, κόντρα στην Θύελλα Βασιλί αντιμετωπίζει τον Μυραικό με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο.

Ντέρμπι εντυπώσεων έχουμε στο Βασιλί εκεί όπου η τοπική Θύελλα η οποία είναι 7η με 28 βαθμούς, αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων ο οποίος με 36 βαθμούς είναι στην 5η θέση.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 20/4 και ώρα 17:00.2

Αναλυτικά η 21η αγωνιστική (20/4, 17:00)

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων – Σταυραετός 3-0 (α.α.)

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Αναγέννηση Ζαππείου 0-3 (α.α.)Σ

Θύελλα Βασιλί – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Μυραϊκός – Δόξα Υπέρειας

ΑΟ Ναρθακίου – Αναγέννηση Φαρσάλων

Ατρόμητος Βαμβακούς – Νίκη Κρήνης

Βαθμολογία:

1. ΑΟ Ναρθακίου 52

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 46

3. Δόξα Υπέρειας 43

…………………………………………………

4. Αναγέννηση Φαρσάλων 40

…………………………………………………

5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 36

6. Αναγέννηση Ζαππείου 30

7. Θύελλα Βασιλί 28

8. Νίκη Κρήνης 26

9. Μυραϊκός 25

10. Ακαδημία Αχιλλέως 13