Με επιτυχία η 1η μαθητική συναυλία της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων, η 1η μαθητική συναυλία της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ. Η μουσική παράσταση διήρκησε πάνω από δυο ώρες και εμφανίστηκαν, το τμήμα μουσικής προπαιδείας (προωδειακό τμήμα) της Αρετής Γκατζώνη καθώς και οι τάξεις, αρμονίου της Αρετής Γκατζώνη και ηλεκτρικής κιθάρας του Γιώργου Δραγάζη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρέθεσε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος καθώς και ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων κ. Κων/νος Δερλός, όπου ανακοίνωσε οτι η οικογένεια της αείμνηστης Βασιλικής (Βίκυς) Ιωάννου, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών διευθύντριας της σχολής (26 χρόνια), θα προσφέρει συμβολικό ποσό στον μαθητή/τρια που θα βγει πρώτος στην Μουσική Σχολή στις εξετάσεις του Ιουνίου, εις μνήμης της.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν γονείς και φίλοι της Μουσικής σχολής καθώς και η πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου καθώς και η υπ. Περ. Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρία Ιωάννου – Λαμπρούλη. Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό σύνολο και τη συνοδεία των δασκάλων της σχολής και απέσπασε θερμό χειροκρότημα.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!