Στοίχημα: Με τα γκολ στη Θεσσαλονίκη (vid)

Κυριακή (14/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr,μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

Βρίσκουν δίχτυα Άρης και Ατρόμητος

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Superleague. Μάχη με φόντο την 4η θέση είναι η σημερινή ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” είναι στην 5η θέση με 43 βαθμούς, όντας στο -3 από τον Ατρόμητο. Ο Άρης δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας ρεκόρ 6-2-2 στα 10 τελευταία παιχνίδια του, εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματικός και κόντρα στον Ατρόμητο θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία ώστε να βάλει… πλώρη για την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του δεν “πατάει” καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σήμερα είναι δεδομένο πως έχει πολύ δύσκολη αποστολή, ωστόσο έχει την ποιότητα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς σκοράρουν σχεδόν πάντα μπροστά στο κοινό τους, ο Ατρόμητος είναι ικανός να σκοράρει απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, επομένως, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.25.

Εξαιρετική εντός έδρας η Τορίνο

Συνεχίζουμε με Serie A και το παιχνίδι Τορίνο – Κάλιαρι. Η Τορίνο βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 πόντους όντας στο -3 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στο -6 από την πρώτη τετράδα και το Champions League, επομένως “καίγεται” για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, σε αντίθεση με την Κάλιαρι, η οποία είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της. Εντός έδρας η “γκρανάτα” είναι άκρως αποτελεσματική μετρώντας πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, δεν περιμένουμε αλλαγή “σκηνικού” σήμερα, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα όπου δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Ο άσσος σε απόδοση 1.83 μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Σπάει το ρόδι” η Ρόζενμποργκ

Περνάμε στην Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Στάμπαεκ – Ρόζενμποργκ. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι στιγμής, με τη διαφορά ότι για τη Στάμπαεκ είναι ένα… φυσιολογικό ξεκίνημα, ενώ για την πρωταθλήτρια, Ρόζενμποργκ, είναι πρόβλημα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ανώτεροι σε όλους τους τομείς και πιστεύουμε πως σήμερα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας την πρώτη φετινή τους νίκη. Το διπλό σε απόδοση 1.95 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Υψηλό σκορ στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Ομπραντόιρο. Παιχνίδι προπόνηση για τη Ρεάλ πρέπει να θεωρηθεί το μεσημεριανό απέναντι στην Ομπραντόιρο διότι η ομάδα έχει ρίξει όλο το «βάρος» της στα πλέι-οφ της Euroleague που ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στη Μαδρίτη την Τετάρτη και την Παρασκευή οπότε το παιχνίδι με την Ομπραντόιρο περνάει σε δεύτερη «μοίρα». Αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ θα είναι χαλαρή στην άμυνα και θα επιτρέψει στην Ομπραντόιρο να τρέξει όπως θέλει συνήθως και να σουτάρει τα περίπου 30 τρίποντα που επιχειρεί ανά αγώνα. Θεαματικό παιχνίδι αναμένεται και η καλύτερη επιλογή είναι το Over 161.5 σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, Λαμία – ΑΕΚ, Άρης – Ατρόμητος, ΑΕΛ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Ξάνθη.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Λαμία – ΑΕΚ

Άρης – Ατρόμητος

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Ξάνθη

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!