“Έβαψε” ερυθρόλευκο το ντέρμπι με “λυτρωτή” τον Νίκο Κολοβό η Αμπελιά!!!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πήρε «χρυσό» τρίποντο στην έδρα του στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία κόντρα στον ΑΟ Μαυροβουνίου με σκορ 1 – 0. Με «λυτρωτή» τον Νίκο Κολοβό στο 77′ η Αμπελιά πέτυχε την σπουδαία νίκη, με την οποία έφτασε τους 49 βαθμούς, προσπέρασε το Μαυροβούνι το οποίο παρέμεινε στους 48 και πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε μια κρίσιμη καμπή λοιπόν το συγκρότημα των κ.κ. Μπρισίμη και Εμμανουήλ πήρε τεράστια νίκη και μεγάλη ψυχολογική ώθηση.

Σε απόσταση αναπνοής από την τριάδα είναι πλέον τα ομάδες τα Βούναινα, τα οποία πέρασαν με σκορ 1-2 από την Νεάπολη, με την ΑΕΒ να έχει 47 βαθμούς, αλλά και ο Πύρρος μετά το εντυπωσιακό πέρασμα του με 5-1 από την έδρα της Γιάννουλης και έφτασε τους 46 βαθμούς.

Απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το πάντα επικίνδυνο Μελισσοχώρι, με τον ΠΑΟΛ να φτάνει τους 52 βαθμούς.

Ο Νίκος Κολοβός ήταν αυτός λοιπόν που έκρινε το παιχνίδι και το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς στο 77′ με σουτ από θέση βολής μετά από στρώσιμο της μπάλας με το στήθος από τον Στέφανο Σουλτούκη κέρδισε τον Δημήτρη Μαγαζιώτη και έκανε το 1 – 0!

Πάντως, αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα με τους Νίκο Φαρμάκα και Κώστα Κολοβό για την Αμπελιά όπως και οι Γιάννης Κολιοφούτης και Βασίλης Σπανός για λογαριασμό του Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβός Ν., Γεωργούλας Θοδ., Σαμαράς – Καμηλαράκης (90′ Σαΐτης), Σουλτούκης (87′ Γαρουφαλιάς), Κιούσσης (68′ Κόκκινος), Φαρμάκας (85′ Βέης).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Νότας, Σάπιος, Παπαμάνος, Κολιοφούτης, Τατσέλος (90′ Μαντζαφούλης), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπάγκας Αρ. (85′ Βαλώζος), Τριάντης, Σπανός.

Διαιτητική Τριπλέτα: Στάικος, Πατέτσος, Παραφέστας.