Συμμετοχή σε εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και το Πράσινο Ταμείο σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης συνδιοργάνωσαν στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, την τελετή βράβευσης των ελληνικών δήμων που συμμετείχαν στην εκστρατεία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου) – European Mobility Week για το 2018.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας αποτελεί ένα ευρωπαϊκό θεσμό που τα τελευταία ειδικά χρόνια έχει κινητοποιήσει χιλιάδες ευρωπαϊκούς Δήμους σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας. Αντίστοιχα μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει δεκάδες ελληνικοί Δήμοι που συμμετέχουν στον θεσμό.

Στην εκστρατεία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου) – European Mobility Week για το 2018 συμμετείχαν 62 πόλεις στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων και τα Φάρσαλα. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις πρωτοποριακές δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ιδεών, γνωριμία και δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Τον Δήμο Φαρσάλων εκπροσώπησε ο Δ/ντης ΤΥΔΦ Τάσος Λιαπής.