Πέθανε ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Remezzo, Μάκης Ζουγανέλης

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και εμβληματική μορφή της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος  που έστησε την δεκαετία του ’60  το κλαμπ Remezzo.

Από το δημοφιλές μαγαζί του “νησιού των ανέμων” πέρασαν όλοι οι διάσημοι και οι καλλονές που επισκέπτονταν την Μύκονο καθώς το κλαμπ ήταν ο απόλυτος προορισμός νυχτερινής διασκέδασης για τις μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς Jet set.

Ο ίδιος είχε γνωρίσει προσωπικά διασημότητες από όλους τους χώρους όπως ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο για τη διάσημη nightlife της Μυκόνου, τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί και ζούσε στη Αθήνα.

«Πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Κοίταξα να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο τέλεια μπορούσα και τα κατάφερα. Οπουδήποτε πάω στο εξωτερικό είμαι γνωστός. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ με VIP πελάτες και να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η “ειδικότητά” μου» είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια ο ίδιος, σε συνέντευξή του.

Οι Μυκονιάτες τον αποχαιρετούν και όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου».

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Πηγή: ant1news.gr