Στοίχημα: Επιλογές από Ελλάδα και Σκανδιναβία (vid)

Κυριακή (07/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ εντός των συνόρων, διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις για τη Superleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Με τα γκολ στο Αγρίνιο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για τις δυο ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός είναι στη 2η θέση και στο -10 από τον ΠΑΟΚ έχοντας αποχαιρετήσει ουσιαστικά το φετινό τίτλο, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στην 7η θέση με 33 βαθμούς, έχοντας πιάσει “ταβάνι”. Οι Αγρινιώτες είναι αρκετά αποτελεσματικοί στην έδρα τους και ιδίως επιθετικά, οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο σε πολλές περιπτώσεις, ενώ αν βάλουμε στην “εξίσωση” και την έλλειψη κινήτρου, καταλήγουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Με την παράδοση η Τρόμσο

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Τρόμσο – Βίκινγκ. Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές τις υποχρεώσεις η Τρόμσο, καθώς επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Ρανχάιμ, δείχνοντας μάλιστα χαρακτήρα, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 69′. Η Βίκινγκ από την πλευρά της επιβλήθηκε με 2-0 της Κρίστιανσουντ χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του αγώνα, η αποστολή της όμως ήταν πολύ ευκολότερη από αυτή της Τρόμσο. Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι στα ύψη, κόντρα στη Βίκινγκ η παράδοση είναι στο 12-5-5 και πιστεύουμε πως έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.05.

Over στη Σουηδία

Περνάμε στην Α’ Σουηδίας και την κόντρα της Έστερσουντ με τη Φάλκενμπεργκ. Με τη “λευκή” ισοπαλία από την έδρα της ΑΪΚ απέδρασε στην πρεμιέρα η Έστερσουντ, η οποία ήταν άκρως ανταγωνιστική και άτυχη σε πολλές περιπτώσεις. Η Φάλκενμπεργκ από την πλευρά της ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη μεγάλη κατηγορία, καθώς επικράτησε με 1-0 της Έρεμπρο, ενώ έχασε και ορισμένες καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Σήμερα η Έστερσουντ είναι το φαβορί, είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί πολύ πιο επιθετική, ενώ ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Σκοράρει σήμερα η Κρεμόνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Κρεμόνα – Πέζαρο. Στον πρώτο γύρο, στο αγώνα του Πέζαρο, έλαβε χώρα η κορυφαία φετινή εμφάνιση της Κρεμόνα αφού επικράτησε της Πέζαρο με 106-122. Δεν περιμένουμε τέτοια υπερβολή ξανά αλλά αναμένεται η αντίδραση της Κρεμόνα μετά την απαράδεκτη εμφάνιση της περασμένης Κυριακής. Η Κρεμόνα είναι εξαιρετική επιθετικά όταν παίζει εντός έδρας σκοράροντας 87 πόντους ανά αγώνα, έναντι των μόλις 75 πόντων που σκοράρει εκτός έδρας, και η Πέζαρο διαθέτει με διαφορά την χειρότερη άμυνα της λίγκας δεχόμενη 91.7 πόντους ανά αγώνα. Αξίζει λοιπόν ποντάρισμα στο Over 91.5 πόντοι της Κρεμόνα που προσφέρεται σε απόδοση 1.83

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες Ξάνθη – ΑΕΚ, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Λαμία.

Ξάνθη – ΑΕΚ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Λαμία

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!