“Χ”αρούμενοι και οι δυο στο ντέρμπι κορυφής!

ΑΟ Ναρθακίου και Ατρόμητος Βαμβακούς αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με το Ναρθάκι να φτάνει τους 49 βαθμούς να παραμένει στην πρώτη θέση και αήττητος όντας στο +6 από τον δεύτερο Ατρόμητο Βαμβακούς.

Η Βαμβακού μετά από αυτόν τον βαθμό εξασφάλισε και μαθηματικά την δεύτερη θέση και την άνοδο (σ.σ. έχει δυο αναμετρήσεις άνευ αγώνος στα τρία παιχνίδια που απομένουν), ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για να στεφθεί πρωταθλητής.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβούλια και στο 5′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από κάθετη πάσα στον Παπαθανασίου αυτός πέρασε τον Σακελλαρίου πλάσαρε όμως την μπάλα έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Ατρομήτου.

Ένα τέταρτο αργότερα ο Σιδηρόπουλος κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή,  εκτέλεσε δυνατά ο Πρίφτης ο Σακελλαρίου έδιωξε με υπερένταση.

Λίγο αργότερα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σιδηρόπουλου η κεφαλιά του Πρίφτη πέρασε μόλις άουτ.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες καλές στιγμές οι οποίες όμως δεν έφτασαν σε τελική προσπάθεια, με κορυφαία στο 35′ όταν ο Τασιόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα μετά από γύρισμα του Βόπη.

Πέντε λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα από δεξιά του Μισαηλίδη και ανάποδο ψαλιδάκι του Παπαθανασίου η μπάλα κόντραρε και το σουτ του Ρεντινόπουλου μπλόκαρε ο Σακελλαρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βόπη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο Χρόνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με τους αμυντικούς να κόβουν.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 70′ όταν το σουτ του Ρεντινόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Σακελλαρίου.

Στο 80′ μετά από σέντρα του Πρίφτη ο Παπαθανασίου έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, ενώ ο Σακελλαρίου κράτησε το μηδέν και στο 85′ όταν μπλόκαρε το πλασέ του Καραβαγγέλη.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Λελεντζής, Κατσικόπουλος, Πρίφτης, Δημακόπουλος, Ρεντινόπουλος, Μπουλούτσος, Μισαηλίδης (60′ Καραβαγγέλης), Αρσενόπουλος, Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου (85′ Μπίνας).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Βασιλόπουλος, Γκούνης, Αρσενόπουλος, Μακρυγιάννης, Ξυνογαλάς Ηλ. Ξυνογαλάς Αλ. (60′ Τσιτσικλής), Χρόνης (58′ Αζάς), Τασιόπουλος, Βόπης, Μακρυγιάννης.

*Φωτο αρχείου