Φουντώνει το ενδιαφέρον στην Β’ ΕΠΣΛ…

Η μάχη της τετράδας στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας έχει φουντώσει για τα καλά και μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών φαίνεται ότι πάμε για φινάλε θρίλερ.

Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε παιχνίδια που αναμένεται να κρίνουν πολλά όσο αναφορά την μάχη του τίτλου αλλά και της 4ης θέσης.

Ο ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος είναι πρώτος με 48 βαθμούς και αήττητος, προέρχεται από νίκη κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και αντιμετωπίζει τον δεύτερο με 42 βαθμούς Ατρόμητο Βαμβακούς εντός έδρας σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει εν πολύς την μάχη του τίτλου, με την Βαμβακού να προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Η 4η με 34 βαθμούς Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία ηττήθηκε στην έδρα της Αναγέννησης Ζαππείου, έχει τοπικό ντέρμπι στο Βασιλί με αντίπαλο την Θύελλα Βασιλί η οποία είναι 6η με 28 βαθμούς και όσο κερδίζει… ελπίζει.

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα έχουμε στις Χαλκιάδες εκεί όπου ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μετά το «διπλό» ζωτικής σημασίας στην Βαμβακού βρίσκεται στην 5η θέση με 33 βαθμούς αντιμετωπίζει την 6η και στο -3 Αναγέννηση Ζαππείου η οποία προέρχεται από νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Ματς γοήτρου έχουμε ανάμεσα στον Μυραικό και την Νίκη Κρήνης.

Ξεκούραστα τρίποντα για την τρίτη Δόξα Υπέρειας η οποία θα φτάσει τους 40 βαθμούς και την 10η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 7/4 και ώρα 11 το πρωί.

Προσδεθείτε φεύγουμε για την τελική ευθεία με το ενδιαφέρον να «χτυπάει κόκκινο»!!!

Αναλυτικά η 19η Αγωνιστική (7/4, 11:00)

Δόξα Υπέρειας – Σταυραετός 3-0 (α.α.)

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 3-0 (α.α.)

Θύελλα Βασιλί – Αναγέννηση Φαρσάλων

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Αναγέννηση Ζαππείου

Μυραϊκός – Νίκη Κρήνης

ΑΟ Ναρθακίου – Ατρόμητος Βαμβακούς

Βαθμολογία:

1. ΑΟ Ναρθακίου 48

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 42

3. Δόξα Υπέρειας 40

4. Αναγέννηση Φαρσάλων 34

5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 33

6. Αναγέννηση Ζαππείου 30

7. Θύελλα Βασιλί 28

8. Νίκη Κρήνης 22

9. Μυραϊκός 21

10. Ακαδημία Αχιλλέως 13