Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta – Ισονομία: H κατάσταση κατά την οποία όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και δεν προβλέπεται διαφορετική μεταχείριση για κανέναν

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου με δημόσια τοποθέτηση της καταγράφει κάποιους προβληματισμούς και συμπεράσματα όσο αναφορά την εν γένει αντιμετώπιση των Φαρσαλινών από την διαιτησία την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού δηλώνουν επίσης αθεράπευτα ρομαντικοί και έτοιμοι να πληρώσουν το οποιοδήποτε τίμημα επιτάσσει αυτή η επιλογή τους προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση

«Η παρούσα ανακοίνωση δεν αποτελεί διαμαρτυρία γιατί απλά γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να εισακουστούμε.

Έκφραση της διαπίστωσης μας αποτελεί, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Μια ομάδα μιας μικρής επαρχιακής πόλης, χωρίς οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Δεν εκφράζουμε τον θυμό μας που για πολλοστή φορά προσπαθούμε να…»πνίξουμε», καταγράφουμε απλά τα συμπεράσματα μας βλέποντας ψύχραιμα τα video τόσο του τελευταίου, όσο και των υπολοίπων αγώνων.

Για την ιστορία και μόνο στην αναμέτρηση με το Αγρίνιο, οι διαιτητές της αναμέτρησης χρέωσαν την ομάδα μας με τρεις τεχνικές ποινές, τρία αντιαθλητικά φάουλ και ένα ντισκαλιφιέ εξαντλώντας την αυστηρότητα τους μονόπλευρα.

Ανικανότητα ή δόλος; Η απάντηση θα αιωρείται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθήσατε να μας δώσετε ένα μάθημα.

Μάλλον δεν τα παίρνουμε τα «γράμματα» και εξακολουθείτε να μας «διδάσκετε», ισονομία και δικαιοσύνη, όπως την έχετε εσείς στο μυαλό σας.

Εμείς πάλι λέμε να μείνουμε ρομαντικοί εραστές αυτού του ωραίου αθλήματος, λέμε να μείνουμε στην ίδια τάξη.

Λέμε να συνεχίσουμε μόνοι μας αυτόν τον δρόμο, της υγιούς άμιλλας πληρώνοντας το οποιοδήποτε τίμημα επιτάσσει η ηθική μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για για την παρουσία τους και την αυτοσυγκράτηση τους παρά τις προκλήσεις που δέχονται, ακόμη και από αθλητές των άλλων ομάδων, οι οποίες περιέργως δεν τιμωρούνται ποτέ!!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου για την νίκη της μιας και πρόκειται για μια ομάδα