Με “σούπερ” Παπαθανασίου πέρασε και από το Στάδιο το “τρένο” του Ναρθακίου!!!

Ο ΑΟ Ναρθακίου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαθανασίου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ το «κερασάκι» έβαλε ο Μισαηλίδης, πέρασε με σκορ 0 – 4 από την έδρα της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων, έφτασε τους 48 βαθμούς και παρέμεινε πρώτος και αήττητος αυξάνοντας εκ νέου την διαφορά του από τον δεύτερο Ατρόμητο Βαμβακούς στο +6.

Η Ακαδημία στην εν λόγω αναμέτρηση παρατάχθηκε με εννέα συνολικά ποδοσφαιριστές 14 ετών. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γαλάζιους να πιέζουν, όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Ακαδημίας Αχιλλέως δεν τους έδωσε το δικαίωμα να δημιουργήσουν κάτι απειλητικό.

Στο 15′ ο Μισαηλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαθανασίου ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα και μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία ο Παπαθανασίου με προβολή στην κίνηση πέτυχε το 0 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης από θέση βολής νίκησε τον Μαργαρίτη και σημείωσε το  0- 3 και παράλληλα πέτυχε χατ-τρικ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Ρεντινόπουλο και Μισαηλίδη, ενώ η Ακαδημία απείλησε με τον Κατσιάβα και τον Δημουλά.

Στο 70′ ο Μισαηλίδης ανατράπηκε από τον Μαργαρίτη και κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον νεαρό τερματοφύλακα της Ακαδημίας να τον σταματάει όμως. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μισαηλίδης κατάφερε να σκοράρει για το τελικό 0 – 4 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: Μαργαρίτης, Αλμυριώτης, Μπαιράμι (70′ Χαμορούσος Κ.), Βαγγελός, Τσιανάκας (75′ Γεωργόπουλος), Καρακώστας, Γκουντόπουλος, Ζαφειρούλης (46′ Βαινάς), Πανάγος, Δημουλάς Δ., Κατσιάβας (60′ Κυριαζόπουλος).

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Πρίφτης, Δημακόπουλος (70′ Κόκκαλης), Κατσικόπουλος (70′ Λελεντζής Στ.), Μπουλούτσος, Αρσενόπουλος, Ρεντινόπουλος, Παπαθανασίου (46′ Μπίνας), Σιδηρόπουλος, Μισαηλίδης, Καραβαγγέλης.