Έχασε στο τελευταίο σουτ το “θρίλερ” με το Αγρίνιο ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta…

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta κοίταξε στα μάτια τον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΟ Αγρινίου, στρίμωξε στα “σχοινιά” τους φιλοξενούμενους όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο στο “θρίλερ” του Κλειστού Γυμναστηρίου των Φαρσάλων με σκορ 77 – 81.

Έτσι μετά την 24η αγωνιστική οι Φαρσαλινοί με ρεκόρ 10 νίκες και 14 ήττες βρίσκονται στην 10η θέση με 34 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Γυμναστικό να ξεκινάει με φοβερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και βρέθηκε μπροστά, κρατώντας την διαφορά και πηγαίνοντας στον πάγκο όντας μπροστά με 7 πόντους (21 – 14). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν δικό τους σερί και πέρασαν μπροστά με το παιχνίδι να γίνεται… “θρίλερ”.

Το Αγρίνιο με σερί 16 – 25 πέρασε μπροστά με σκορ 37 – 39 στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν πραγματικό θρίλερ με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια σχεδόν σε κάθε κατοχή.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες δίνοντας σκορ και θέαμα καθώς με σκορ περιόδου 19 – 19 οι δυο ομάδες μπήκαν στην “τελική ευθεία” με το Αγρίνιο να είναι μπροστά με δυο πόντους (56 – 58). Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο νήμα και στις λεπτομέρειες κάτι που εν τέλει συνέβη.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο λεπτό με το Αγρίνιο να είναι μπροστά με σκορ 75 – 78. Σε εκείνο το σημείο ο Λεπενιώτης έκλεψε την μπάλα από τους φιλοξενούμενους και έφυγε σαν βέλος στον αιφνιδιασμό κάνοντας το 77-78.

Στην επόμενη επίθεση, η ομάδα του Γυμναστικού έπαιξε πολύ καλή άμυνα και εν τέλει αφότου η μπάλα πάτησε παρκέ ο Δέσπος έκανε φάουλ με τον Μιχαλόγλου να πετυχαίνει μόλις μια βολή κάνοντας το 77-79.

Με 15” στο ρολόι ο Λεπενιώτης είχε την μπάλα  στα χέρια του στην τελευταία και καθοριστική επίθεση, πραγματοποίησε το τελευταίο σουτ, η μπάλα βρήκε “σίδερο” χάνοντας έτσι οι Φαρσαλινοί ουσιαστικά τον αγώνα. Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα ο Τασόπουλος από την γραμμή των βολών θα διαμορφώσει το τελικό 77-81, με δυο εύστοχες βολές. Πρώτος σκόρερ των Φαρσαλινών ήταν ο Σωτήρης Γκιουλέκας με 24 πόντους όπου μαζί με τον Μιχαλόγλου ήταν οι πρώτοι σκόρερ και της αναμέτρησης.

Ενώ διψήφιοι επιθετικά ήταν και οι Δημήτρης Δέσπος με 18 πόντους και Γιώργος Λεπενιώτης και Χρήστος Αναγνωστόπουλος με 10 πόντους.

*Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε κλήρωση για 2 αρνιά, οι τυχεροί ήταν ο κ. Β.Ζαχαρής με το Νο391, και η κ. Λ. Γκόβαρη με το Νο15.

Τα Δεκάλεπτα: 21-14, 37-39, 56-58, 77-81

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου

Οι Συνθέσεις

Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta (Φόρος): Λεπενιώτης 10, Χαιρετίδης, Φιλιππόπουλος, Λιούπης, Αναγνωστόπουλος 10, Τσιώγκας 2, Δέσπος 18, Γκιουλέκας 24 (2), Τοπουζίδης 6 (2), Συνετός 7 (1), Λούτας, Φαρμάκης

Αγρίνιο (Διαμαντάκος): Τασσόπουλος 9 (1), Μπερερής 8, Μιχάλογλου 24 (4), Καπνιάρης 17 (2), Τσάτας, Χρήστου, Γκρέκας 10 (2), Μήτσου 5 (1), Σταμούλης 6 (2), Ψάρρας.