Ο “εφιάλτης” έγινε “όνειρο” για την Δόξα Υπέρειας!!!

Η Δόξα Υπέρειας μετέτρεψε τον «εφιάλτη» του πρώτου ημιχρόνου όπου και βρέθηκε να χάνει με σκορ 2 – 0 από την Νίκη Κρήνης (11′ Νεγιάννης, 19′ Κανατούλας) σε όμορφο «όνειρο» καθώς με τον Γκατζόγια να σημειώνει δυο τέρματα (55′, 70′) και τον Κερμελίδη στο 84′ να πετυχαίνει την ολική ανατροπή έφυγε με «διπλό» ζωτικής σημασίας καθώς έφτασε τους 37 βαθμούς και πλέον έμεινε μόνη στην τρίτη θέση, όντας στο +3 από την Αναγέννηση Φαρσάλων, ενώ και στην ισοβαθμία υπερτερεί η Υπέρεια.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 11′ ο Νεγιάννης έγινε αποδέκτης της ασσίστ του Τσιάρα και με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Επτά λεπτά αργότερα και μετά από σύγχυση στα καρέ της Δόξας ο Κανατούλας με μονοκόμματο σουτ πέτυχε το 2 – 0.

Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε η Δόξα προσπάθησε να σπάσει την “πολυπρόσωπη” άμυνα της Κρήνης με δυο καλές στιγμές των Κερμελίδη και Γκατζόγια όμως το 2 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Υπέρεια μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και στο 55′ μείωσε σε 2 – 1, όταν ο Τσιούρης Νίκος έκανε την σέντρα, ο Καλφόγλου σούταρε  στην κίνηση και μετά από ασθενή επέμβαση του κιπερ της Κρήνς ο Γκατζόγιας πήρε το “ριμπάουντ” και με πλασέ πέτυχε το 2 – 1.

Στο 60′ η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Μίλτος Ευθυμιάδης ο τερματοφύλακας των αετών έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής σε μια φάση στην οποία ο Τσιάρας έφευγε μόνος του και αποβλήθηκε.

Το αριθμητικό μειονέκτημα, όχι μόνο δεν αποθάρρυνε τους φιλοξενούμενους αλλά τους έκανε ακόμη πιο δραστήριους και απειλητικούς, καθώς στο 70′ ο Γκατζόγιας κατάφερε με πλασέ μέσα από την περιοχή να πετύχει το 2 – 2 και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Δόξα πίεσε για την μεγάλη ανατροπή, όμως σε δυο περιπτώσεις ο Κερμελίδης από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Εν τέλει στο 83′ και μετά από ατομική ενέργεια του Καλφόγλου ο οποίος “άδειασε” τρεις ποδοσφαιριστές, “σέρβιρε” στον Κερμελίδη και αυτός με πλασέ πέτυχε την ολική ανατροπή και η Δόξα έφυγε με σπουδαίο τρίποντο με σκορ 2 – 3.

Οι άνθρωποι της Δόξας ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Νίκης Κρήνης για την άψογη φιλοξενία, ενώ αφιερώνουν την νίκη στον ποδοσφαιριστή της ομάδος Ντραμπάκουλο ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση, την προηγούμενη εβδομάδα. Σύσσωμη η ομάδα της Δόξας Υπέρειας του εύχεται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου, Σελήνης (72′ λ.τ. Κόκκινος), Κανατούλας, Διαμαντής, Μαγαλιός, Μαργαριτόπουλος Θ. (30′ λ.τ. Τσαρδάκας), Νεγιάννης, Τσανάκας Χρ., Τσανάκας Ι., Τσιάρας, Μαργαριτόπουλος Ι.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ., Δημητρίου Απ., Τσούνι, Ευθυμιάδης Β., Παπαδόπουλος Απ., Καλφόγλου, Γκατζόγιας (80′ λ.τ. Κέτσι), Κερμελίδης, Φιτσόπουλος (46′ Τσιούρης Ν., 60′ Σκαντζούρης), Γεωργολόπουλος (46′ Τσακίρης)