Με την συμμετοχή δυο Φαρσαλινών η Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ

Η Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ και το Konrad-Adenauer-Stiftung Greece διοργανώνουν την τέταρτη κατά σειρά KAS-ONNED POLITICAL ACADEMY, που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα από τις 29-31 Μαρτίου , στο ξενοδοχείο Dionissos Hotel.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι η ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων των νέων που αναμένεται να ασχοληθούν με την πολιτική.

Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ευρύτερη κατανόηση σχετικά με το σύνθετο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας και της ΕΕ και να εξοικειωθούν με τις αξίες του Ευρωπαϊκού Κεντροδεξιού χώρου .

Ο στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει στους συμμετέχοντες γνώσεις και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να ενισχύσουν την ικανότητά τους να διαμορφώνουν την πολιτική και την επιχειρηματολογία τους .

Ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην KAS-ONNED POLITICAL ACADEMY στη Λάρισα είναι και οι Φαρσαλινοί Αλεξίου Γεώργιος και Γιαννούλης Γρηγόριος (Άκης).

Ο Αλεξίου Γεώργιος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φοιτητικού Συλλόγου Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο οποίο και φοιτεί. Έχει διατελέσει υπεύθυνος στελχοποιήσης της γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πατρών.
Είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων, με δυναμική παρουσία ως σύνεδρος στο Συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Ο Άκης Γιαννούλης είναι ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ΑΠΘ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο εικοσιενάχρονος έχει ενα αξιόλογο βιογραφικό, καθώς είναι ήδη Αναπληρωτής Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στο Ινστιτούτο πολιτικών μελετών Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕΑΣΜ), δόκιμο μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημών (ΕΟΠΕ) και μέλος της European Law Student’s Association.