Έβαλαν “φωτιά” στην τετράδα με “διπλό” στην Βαμβακού οι Χαλκιάδες!!!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων όχι μόνο πήρε σπουδαίο «διπλό» με σκορ 0 – 1 με χρυσό σκόρερ τον Σταύρο Γκουνάρα στην έδρα του Ατρομήτου Βαμβακούς φτάνοντας έτσι τους 33 βαθμούς και αφήνοντας τον Ατρόμητο στους 42 και την δεύτερη θέση, αλλά είδε την Αναγέννηση Ζαππείου να του κάνει «δώρο» καθώς κέρδισε με σκορ 1 – 0 την Αναγέννηση Φαρσάλων και πλέον οι ροσονέρι μείωσαν στον έναν πόντο την διαφορά από την τετράδα.

Οι Χαλκιάδες άνοιξαν το σκόρ μόλις στο 10′ όταν ο Νασιουλας έκανε συρτή σέντρα με όμορφη προσποίηση ο  Πέτσας άνοιξε την άμυνα και ο επέρχομενος Σταύρος Γκουνάρας με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και έπειτα ο Ατρόμητος πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, όταν αρχικά οι προσπάθειες των Μουτκανά, Θανόπουλου και Αζά στο πρώτο μέρος δεν βρήκαν στόχο.

Στην καλύτερη στιγμή στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά για τους γηπεδούχους η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βόπη σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τον Νασιούλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πίεσε κυρίως με τα στημένα του και αρχικά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουτκανά η κεφαλιά του Τασιόπουλου σταμάτησε σε αμυντικούς πάνω στην γραμμή.

Λίγο αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτκανά και πάλι χάθηκε διπλή ευκαιρία, όταν η μπάλα αρχικά κόντραρε από την προβολή του Βασιλόπουλου σε σώματα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τασιόπουλου με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

Εν συνεχεία ένα σουτ του Μουτκανά σταμάτησε στα σώματα και ο Χρόνης εν συνεχεία αστόχησε από θέση τετ α τετ.

Οι Χαλκιάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 70′ όταν ο Τασιόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση τετ α τετ με τον Σακελλαρίου να τον σταματά εντυπωσιακά.

Από την άλλη ο Ατρόμητος δέκα λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι, όταν ο Μουτκανάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Τασιόπουλος είδε την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι.

Τέλος στο 83′ ο Νασιούλας έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Βαμβακούς για την άψογη φιλοξενία τους, ενώ η ομάδα του Ατρόμητου Βαμβακούς ευχαριστεί θερμά τον κ. Σταύρο Πουλάρακη τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφορά της εκδρομής των Ακαδημιών του Ατρομήτου Βαμβακούς στο AEL FC Arena, όπου και παρακολούθησαν ζωντανά τα παιδιά των Ακαδημιών την αναμέτρηση ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μπερσιάνης, Γκούνης (60′ Ξυνογαλάς Ηλ.), Βασιλόπουλος, Αρσενόπουλος Β. (80′ Μακρυγιάννης), Βόπης, Μουτκανάς, Χρόνης (65′ Ξυνογαλάς Αλ.), Αζάς (80′ Ανδρεόπουλος).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Βαρσάμης, Κυριακού, Ζαχόπουλος (55′ Κουτσόπουλος), Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Στ., Τσιανάκας, Νασιούλας, Πέτσας (90+1′ Γκουνάρας Χρ.), Τασιόπουλος (90+2′ Αναγνώστου).