Η Μαρία Γαλλιού για την 25η Μαρτίου

«Η Ελλάδα στη σημερινή εποχή διάγει τη μεγαλύτερη περίοδο ειρήνης στη σύγχρονη ιστορία της, παρ’ όλα αυτά η ανάγκη για ομοψυχία, αλληλεγγύη και συνεννόηση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ» αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικά στο μήνυμα της Μαρίας Γαλλιού αναφέρεται ότι «Οι Ελληνες έχουν αποδείξει πολλάκις πως όταν είναι ενωμένοι είναι ικανοί για το μεγαλύτερο, το πιο σπουδαίο. Η εθνική παλιγγενεσία του 1821 είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, όταν μια χούφτα Ελλήνων τα έβαλε μια αυτοκρατορία, κόντρα στα διεθνή κελεύσματα.

Η Ελλάδα σήμερα διάγει τη μεγαλύτερη περίοδο ειρήνης στη σύγχρονη ιστορία της, παρ’ όλα αυτά η ανάγκη για ομοψυχία, αλληλεγγύη και συνεννόηση είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Έχουμε μπροστά μας ανοιχτά εθνικά θέματα, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις, ένα σύνθετο και ευμετάβλητο περιβάλλον από το οποίο απουσιάζουν οι σταθερές του παρελθόντος.

Εμείς, οι Ελληνες, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για το παρελθόν μας, ας δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας να είμαστε περήφανοι για το παρόν και το μέλλον μας» κατέληξε η κ. Γαλλιού.