‘Ε»χ»ασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή ο Ολυμπιακός Αμπελιάς…

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΛ Αβέρωφ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Προοδευτικής Ανάβρας αλλά παραμένει στη κορυφή με 47 βαθμούς καθώς την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς παραχωρούσε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του με το Ελευθεραί και η διαφορά των δύο βαθμών δεν άλλαξε.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, ωστόσο το τελικό σκορ έδωσε από ένα βαθμό σε κάθε σύλλογο.

Έτσι, η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ έφθασε τους σαράντα πέντε βαθμούς και η ομάδα συνεχίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο 49ο λεπτό η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του Νίκου Φαρμάκα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη Μόσιαλου, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Βαγγέλης Θεοδώρου «χρίστηκε» σκόρερ, καθώς με κοντινή προβολή κέρδισε τον Μάκη Γεωργούλα για το 0 – 1.

Επτά λεπτά μετά, ο Στάυρος Σαμαράς – Καμηλαράκης έφθασε στην ισοφάριση του σκορ με σουτ από θέση βολής, ενώ στο 72′ ο Μασρί σούταρε από θέση βολής και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Θοδωρής Γεωργούλας είχε μοναδική χαμένη ευκαιρία, καθώς από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 86′ υπήρξε ακόμη ένα δοκάρι, για λογαριασμό των φιλοξενουμένων με πρωταγωνιστή τον Θέμη Παιδή.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Καλφούντζο (25′), Μασρί (28′), Βαγγέλη Θεοδώρου (32′), (62′) (79′) και Θέμη Παιδή (38′), (42′).

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ):Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης, Σελήνης, Αγγέλης, Περήφανος, Σαΐτης, Κιούσσης (55′ Ζαφειρούλης), Γεωργούλας Θοδ., Σουλτούκης, Σαμαράς – Καμηλαράκης, Φαρμάκας.

Α.Ο. Ελευθερών (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος, Δάσσιος, Μάστορας (65′ Μαυρουδής Αντ.), Κολοβός, Χατζής Γ., Καλφούντζος, Καραγκιόζης, Θεοδώρου (83′ Βλησαρούλης), Μασρί (78′ Χατζής Κ.), Παιδής (90′ Ζησόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα: Βλιώρας, Πατέτσος, Ρουπέλας.