“Διπλό ανόδου” στο Στάδιο για τον Ατρόμητο Βαμβακούς στο ντέρμπι!

Διπλό ανόδου έκανε ο Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος πέρασε με σκορ 0 – 2 από την έδρα της Αναγέννησης Φαρσάλων για την 17η αγωνιστική της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, στο ντέρμπι του Σταδίου.

Πλέον ο Ατρόμητος έφτασε τους 42 βαθμούς, βρίσκεται στην 2η θέση, όντας στο -3 από την κορυφή και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από Αναγέννηση Φαρσάλων και Δόξα Υπέρειας οι οποίες ισοβαθμούν στην 3η και 4η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετή δύναμη και φάουλ εκατέρωθεν με την Αναγέννηση να χάνει την πρώτη καλή στιγμή, όταν το σουτ του Τσούλη στο 10′ πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα το γυριστό του Αρβανιτοζήση πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σακελλαρίου.

Ο Ατρόμητος στο 20′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Βόπης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, άφησε “άγαλμα” τον Ζάντα και πέτυχε το 0 – 1.

Λίγο αργότερα είχαμε μια φάση για την οποία οι άνθρωποι της Αναγέννησης διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν ο Τσούλης με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Σακελλαρίου διεκδίκησαν την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον μεσοεπιθετικό της Αναγέννησης να βρίσκεται στο έδαφος. Ο Γρηγοριάδης έδειξε παίζεται και οι άνθρωποι της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για πέναλτι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζάντας κράτησε “ζωντανή” την Αναγέννηση όταν έδιωξε με υπερένταση την γυριστή κεφαλιά του Τασιόπουλου.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους η Αναγέννηση πίεσε δίχως όμως να απειλήσει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δοκίμασαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο για την ισοφάριση και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Τσούλη και Αρβανιτοζήση. Η καλύτερη στιγμή για την Αναγέννηση καταγράφηκε στο 69′ όταν ο Γιαχνής έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, με τον Σακελλαρίου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες καλές στιγμές στην αντεπίθεση με τους Τασιόπουλο και Βόπη δίχως όμως να σκοράρει. Εν τέλει στο 85′ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Βόπη, ο Τασιόπουλος “τσίμπησε” την μπάλα με το κεφάλι και ο Βασιλόπουλος με κοντινή προβολή προ κενής εστίας “κλείδωσε” το τρίποντο πετυχαίνοντας το 0 – 2.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Μπούλαρι, Σακελλαρίου, Δημουλάς (85′ Θεοχαρόπουλος, Γιαχνής (70′ Αγγελάκης), Πατσιούρας (32′ λ.τ. Μπανιάς), Ζαγγανάς, Καρακώστας, Σαλής, Τσούλης,  Αρβανιτοζήσης.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Γκούνης, Βασιλόπουλος, Μπερσιάνης, Αρσενόπουλος, Ξυνογαλάς, Βόπης, Χρόνης (70′ Λούκουτος),  Θανόπουλος, Μουτκανάς, Τασιόπουλος.