“Πλήρωσε” τα λάθη του ο Αχιλλέας Φαρσάλων…

Την ήττα με σκορ 1 – 2 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα του απέναντι στον Αμπελωνιακό για την 23η αγωνιστική της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας. Σε μια αγωνιστική στην οποία έξι ισοπαλίες σε επτά αναμετρήσεις με τον Αμπελωνιακό να είναι η μοναδική ομάδα που πήρε την νίκη! Tο συγκρότημα του Αρίστου Παπαγεωργίου παρέμεινε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση όντας στο +4 από την “επικίνδυνη ζώνη”.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να χάνει δυο καλές στιγμές με τους Γαγάρα και Παπακωνσταντίνου να μην σημαδεύουν σωστά. Οι φιλοξενούμενοι στο 30′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Μεσημέρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων πάτησε περιοχή, “έσπασε” στο πέναλτι και ο Αλεξανδρής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να “απαντήσει” άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου σέντραρε από τα δεξιά, ο Φαρμάκας πρόλαβε τον Ζιώγα και ο επερχόμενος Γαγάρας δεν σημάδεψε σωστά, ενώ λίγο αργότερα και μετά από αντεπίθεση ο Γαγάρας έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε με όρεξη να πιέσει και να κυνηγήσει την ισοφάριση, όμως ο Αμπελωνιακός όντας καλά κλεισμένος στο δικό του μισό δεν απειλήθηκε. Μάλιστα στο 60′ και μετά από λάθος υπολογισμό του Σαμαρά ο Αλεξανδρής κυνήγησε την μπάλα, πρόλαβε τον Καρακώστα και με πλασέ πέτυχε το 0 – 2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας προσπάθησε να πιέσει και να κυνηγήσει την ισοφάριση. Στο 75′ και μετά από όμορφο συνδυασμό ο Παπακωνσταντίνου με έναν κεραυνό μέσα από την περιοχή νίκησε τον Φαρμάκα και μείωσε.

Στο τελευταίο τέταρτο που απέμεινε οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να “ροκανίσουν” τον χρόνο, ο Αχιλλέας πίεσε, οι “πράσινοι” του Αμπελωνιακού βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια αξιόλογη τελική. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 90+2 όταν ο Κατσανάκης εκτέλεσε το πλάγιο, ο Γαγάρας βρέθηκε έξω από την περιοχή με το σουτ να περνάει πάνω από τα δοκάρια και έτσι παρέμεινε το 1 – 2.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας Ν., Παπακωνσταντίνου Σ., Ζησόπουλος Η. (89′ Καναβος Α.), Γκαραβέλας Ν., Σαμαράς Α. (75′ Κούμρια Σ.), Κομισόπουλος Γ., Ζιώγας Δ., Ταστεμερίδης Φ., Τσουλης Α., Γαγάρας Ν., Κατσανάκης Κ.

Αμπελωνιακός: Φαρμάκας Ε., Καραγιάννης Π. (90′ Gjona D.), Γούτος Ν., Δαλακώνης Χ., Μητρούσκας Ι., Μεσημέρης Β., Καραλής Γ. (76′ Κατσης Κ.), Χατζούλης Ε., Βούκιας Σ. (72′ Κόκκινος Σ.), Αλεξανδρής Δ. (87′ Αλατάς Δ.), Αλεξόπουλος Α.

Διαιτητής: Αντωνίου Γ., Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ.,  Β’ Βοηθός: Στάμος Γ.