Έναρξη δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς για ανανέωση αδειών οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών, στην Π.Ε. Λάρισας

H Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει ότι στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ξεκινούν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 οι δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς για ανανέωση αδειών οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών.

Έχει ορισθεί, με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας,  ως αποκλειστική τοποθεσία έναρξη της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς για ανανέωση αδειών οδήγησης κατόχων οι οποίοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών, η οδός Δημοκρατίας αρ. 119 στην Νεάπολη Λάρισας ( στον υπαίθριο χώρο που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Ψυχικής Υγείας).

Οι προς εξέταση υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα εξέτασης τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης στα τηλεφωνικά νούμερα που έχουν δηλώσει.

Οι εξεταζόμενοι  θα κάνουν έναν κύκλο βασικής οδήγησης (αποκλειστικά πορεία) , εφόσον πριν την έναρξη της εξέτασης παραδώσουν στον εξεταστή το ΔΕΕ μαζί με τη βεβαίωση παράτασης άδειας οδήγησης που τους έχει χορηγηθεί. Σε περίπτωση απόρριψης, δεν ισχύει η ημερομηνία παράτασης της άδειας οδήγησης.