Ο καιρός της Κυριακής

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σε όλη την διάρκεια της Κυριακής, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός όλη την Κυριακή. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θα φυσούν νοτιοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται να επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στην νότια Πελοπόννησο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες επίσης αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 9 και 20 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησααναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια θα πνέουν άνεμοι από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια θα φυσούν δυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Ο καιρός την Δευτέρα

Για την Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.