Υπήρχε το θέαμα, έλειπε η ουσία στο ντέρμπι του Ναρθακίου

ΑΟ Ναρθακίου και Δόξα Υπέρειας αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Έτσι ο ΑΟ Ναρθακίου παρέμεινε μόνος, πρώτος και αήττητος με 42 βαθμούς όμως είδε τον Ατρόμητο Βαμβακους να τον πλησιάσει στους τρεις πόντους. Από την άλλη η Δόξα με 31 πόντους βρίσκεται στην 4η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν απίστευτη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό όταν ο Πίρε βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Ευθυμιάδη έπειτα από μπαλιά τρύπα του Σιδηρόπουλου όμως νομίζοντας ότι είναι εκτεθειμένος απλά έσκαψε την μπάλα πάνω στον Ευθυμιάδη.

Εν συνεχεία η Δόξα είχε δύο καλές στιγμές με τον Κερμελίδη αρχικά να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ ένα φάουλ του Παπαδόπουλου έδιωξε ο Ζειμπέκης.

Ο τερματοφύλακας του Ναρθακίου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ το οποίο κόντραρε σε πόδια και εκτινάχθηκε εντυπωσιακά διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Παπαθανασίου να σουτάρει λίγο άουτ, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καψιώχα κατέληξε στην αγκαλιά του Ευθυμιάδη.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Πρίφτη από πλευράς Ναρθακίου έκανε πιο επιθετικούς τους γηπεδούχους οι οποίοι πίεσαν αρκετά και έχασαν δύο καλές στιγμές όταν το πλασέ του Πίρε από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ, ενώ ένα σουτ του Ρεντινόπουλου έδιωξε ο Ευθυμιάδης.

Ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου.

Από την άλλη η Δόξα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κερμελίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ζειμπέκη όμως να δείχνει την εμπειρία του και να τον σταματά και έτσι η αναμέτρηση έληξε δίχως τέρματα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και χαμένες ευκαιρίες.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζειμπέκης, Λελεντζής, Μπουλούτσος (46′ Πρίφτης), Δημακόπουλος, Κατσικόπουλος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Παπαθανασίου (70′ Μισαηλίδης), Ρεντινόπουλος, Πίρε, Σιδηρόπουλος.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης Μ., Ευθυμιάδης Β., Παπαδόπουλος Απ., Ντραμπάκουλας, Δημητρίου, Τσιούρης Γ., Γεωργολόπουλος (82′ Πολύζος Δ.), Γκατζόγιας, Παπαδόπουλος Απ., Κερμελίδης, Φιτσόπουλος (87′ Λαυδής).