“Τρίποντο χρυσάφι” με λυτρωτή τον Τασιόπουλο για την Βαμβακού!

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αρκετή ένταση, δύναμη και δυο κόκκινες κάρτες (σ.σ. από μια για κάθε ομάδα), ο Ατρόμητος Βαμβακούς έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε σκοράροντας στο 80′ να πάρει το τρίποντο με σκορ 2 – 1 κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Ναρθακίου και Δόξα Υπέρειας μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΟΝ στους 3 βαθμούς. Πλέον το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 39 βαθμούς μετά από 16 αναμετρήσεις, στον 2ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το Ζάππειο να χάνει μια καλή στιγμή όταν στο 10΄η κεφαλιά του Τσιγάρα η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα και μετά από σύγχυση στα καρέ του Γκατζανά ο Βασιλόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0 της Βαμβακούς.

Εν συνεχεία οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και το 1 – 0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50′ ο Νέλι Χουσενάι σημείωσε για την Αναγέννηση Ζαππειου φανταστικό γκολ ίσως το καλύτερο της σεζόν (σ.σ. επιπέδου Champions League) με σουτ από τα 40 μέτρα με την μπάλα να παίρνει “τρελή κλίση” καταλήγοντας στα δίχτυα του Σακελλαρίου.

Στο 60′ οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες με τον Αζά να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα και για το Ζάππειο ο Παυλίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 72′ ο Φλώρος έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα και να δείχνει “παίζεται”.

Εν τέλει το νικητήριο γκολ και την λύτρωση για την Βαμβακού πέτυχε στο 80′ ο Τασιόπουλος, ο οποίος αρχικά είδε το πλασέ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι  του Γκατζανά και ο ίδιος παίχτης στην επαναφορά με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε θα το 2-1 και έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Βασιλόπουλος, Γκούνης, Μπερσιάνης, Αρσενόπουλος Β., Μακρυγιάννης (50′ Τασιόπουλος), Μουτκανάς, Φλώρος, Αζάς, Χρόνης (60′ Θανόπουλος), Βόπης.

Αναγέννηση Ζαππείου: Γκατζανάς, Ζαχαριάς, Νέλι, Φιλιππόπουλος, Ζαχος, Τσιγάρας Β. (46΄Καούνας), Τσιγάρας Χ(85′ Κακανούδης), Τόπης, Γεράσης, Παυλίδης, Γαλάνης.