“Τετρακίνητη” στο ντέρμπι και ανεβαίνει η Θύελλα Βασιλί!

Η Θύελλα Βασιλί κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Νίκη Κρήνης με σκορ 1 – 4 στο τοπικό ντέρμπι και να “σκαρφαλώσει” στην έκτη θέση με 25 βαθμούς.

Από την άλλη η Νίκη παρέμεινε στους 19 και την 8η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Νίκη Κρήνης να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει δυο καλές στιγμές όταν αρχικά στο 5′ μετά από κάθετη πάσα του Μαργαριτόπουλου Θοδωρή στον Τσιάρα, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Αποστολάκη να διώχνει εντυπωσιακά.

Ενώ στο 18′ σουτ μέσα από την περιοχή του Χρήστου Τσανάκα με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 20′ πέτυχαν το 0 – 1 όταν ο Βαρσάμης είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και τον κρέμασε με όμορφο μακρινό πλασέ ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δυο καλές στιγμές με τον Χρήστο Τσανάκα αρχικά στο 25′ να αστοχεί και πάλι από θέση βολής, ενώ στο 30′ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Θύελλας να ανεβάσει στροφές και να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” σε καίριο χρονικά σημείο καθώς στο 50′ ο Σουλιώτης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγγελουσόπουλου.

Στο 55′ η Νίκη μείωσε προσωρινά σε 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Μαργαριτόπουλος Θοδωρής, και εκτέλεσε εύστοχα ο Νεγιάννης, σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι της Θύελλας θεωρούν ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Όμως οι πορτοκαλί του Λεωνίδα Βαίτση δέκα λεπτά αργότερα σημείωσαν και τρίτο τέρμα, όταν ο Αγγελουσόπουλος και πάλι “κέρασε” και ο Βασίλης Τριανταφύλλου με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1 – 3.

Το “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης έβαλε ο Βαρσάμης δέκα λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας το 1 – 4 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 80′ η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και πέμπτο τέρμα όταν το σουτ του Αλεξίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Νίκης.

Ενώ δυο ευκαιρίες από θέση τετ α τετ του Βαρσάμη δεν βρήκαν στόχο.

Οι άνθρωποι της Θύελλας ευχαριστούν θερμά την Νίκη Κρήνης για την άψογη φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαδόπουλος, Σελήνης, Κανατούλας, Διαμαντής, Τσαρδάκας (46′ Βάτσικας) – Μαργαριτόπουλος Θ., Νεγιάννης(75′ λ.τ. Κόκκινος), Τσανάκας Ι., Τσιάρας (85′ Γιαχνής), Τσανάκας Χ., Μαργαριτόπουλος Ι.

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαίτσης): Αποστολάκης, Λιτσοπουλος, Αλεξίου, Τριανταφύλλου Β., Μπογκας Θ., Καραγιάννης, Αγγελουσοπουλος, Σουλιώτης, Βαρσαμης, Ακρίβος, Τσιαμπας.

Έπαιξαν και οι:  Τριανταφύλλου Γ., Μπογκας Θ., Μαργαριτοπουλος, Κουρος.