“Καθάρισε” νωρίς με μπροστάρη τον Αρβανιτοζήση η Αναγέννηση Φαρσάλων

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Αναγέννηση Φαρσάλων επικράτησε με σκορ 1-4, της γηπεδούχου Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Έτσι οι κόκκινοι μετά από την 16η αγωνιστική έφτασαν τους 34 βαθμούς και παρέμειναν στην 3η θέση, όντας στο +3 από την 4η Δόξα Υπέρειας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αναγέννηση να χάνει μόλις στο 2′ μεγάλη ευκαιρία, με τον Θεοχαρόπουλο, ο οποίος σούταρε από ευνοϊκή θέση με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

Η Αναγέννηση πίεσε και μέσα σε 2′ σημείωσε δυο τέρματα, όταν αρχικά στο 17’  o Aρβανιτοζήσης σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ των γηπεδούχων με πλασέ σημείωσε το 0-1.

Ενώ δυο λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Σαλή και καταπληκτική ενέργεια τον Αρβανιτοζήση ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης πέτυχε το 0 – 2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


Το τελικό σκορ του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 38′ όταν ο Γιαχνής εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σακελλαρίου να σημειώνει το 0-3.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 52΄ ο  Μπαϊράμι με ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ μείωσε σε 1-3.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βαλαβάνης από πολύ κοντά σούταρε μόλις άουτ.

Στο 54΄ακυρώθηκε γκολ του Κουκουτή από τον επόπτη της αναμέτρησης, ο οποίος σημείωσε σε θέση οφσάιντ τον Αρβανιτοτοζήση, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 65′ όταν μετά από “τριγωνάκι”, Πατσιούρα, Αρβανιτοζήση και Τσούλη, ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 1-4.

Στο 75΄ο Χρ. Ζαγγανάς συνδυάστηκε με τον Αρβανιτοζήση, ο οποίος από τη μικρή περιοχή σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαργαρίτη.

Στο 76’ και στο 87’ ο Μαργαρίτης έκανε δυο φοβερές αποκρούσεις σε σουτ των Σαλή και Κουκουτή από το ύψος του πέναλτι και έτσι παρέμεινε το 1 – 4.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Φαρσάλων: Μαργαρίτης, Γιαννούλας, Πανάγος, (50′ Χαμορούσος Γ.), Χαμορούσος Θ., Δημουλάς Δ., Μπαϊράμι, Βαλαβάνης, Γκουντόπουλος, Βαγγελός(78′ Κατμέρος), Δημουλάς Σ.(48′ Καρακώστας), Κυριαζόπουλος (57′ Τσανάκας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Ζάντζας, Μπουλάρι, Δημουλάς, Κ. Σακελλαρίου, Πατσιούρας (75′ Αγγελακόπουλος), Γιαχνής (46 λτ Κουκουτής), Χρ. Ζαγγανάς (83′ Θέος), Αρβανιτοζήσης, Τσούλης, Θεοχαρόπουλος.