Το πρόγραμμα της Β’ ΕΠΣΛ

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον δεύτερο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και τοπικά ντέρμπι στην 16η στροφή.

Αρχικά ο πρωτοπόρος ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος ξεπέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της Νίκης Κρήνης και πλέον έχει 41 βαθμούς όντας πέντε πόντους μπροστά από τους διώκτες του αντιμετωπίζει εντός έδρας την Δόξα Υπέρειας η οποία είναι στην 4η θέση με 30 βαθμούς και προέρχεται από νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Αυτό είναι το ντέρμπι το οποίο έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αυτή την αγωνιστική.

Ο δεύτερος Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Θύελλας Βασιλί και έχει 36 πόντους αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Ζαππείου η οποία μαζί με τις Χαλκιάδες είναι στην 5η θέση με 24 βαθμούς.

Η τρίτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία έχει 31 πόντους και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Μυραικό αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων αλλά εκτός έδρας την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων η οποία έχει 10 πόντους και προέρχεται από ήττα κόντρα στην Αναγέννηση Ζαππείου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος όπως αναφέραμε ηττήθηκε κόντρα στην Δόξα Υπέρειας και έχει 24 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μυραικό ο οποίος με 18 πόντους είναι ένατος.

Τέλος στο άλλο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής η Νίκη Κρήνης η οποία με 19 βαθμούς είναι στην όγδοη θέση και προέρχεται από ήττα στην έδρα του ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την Θύελλα Βασιλί των 22 βαθμών και της έβδομης θέσης, με τους πορτοκαλί να προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Βαμβακού.

Δεδομένα όλες οι αναμετρήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένονται δυνατά παιχνίδια σε όλα τα γήπεδα για την 16η αγωνιστική.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 16/3 και ώρα 15:30.

Β ΕΠΣΛ – 2ος Όμιλος

Αναλυτικά η 16η Αγωνιστική (16/3, 15:30)

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Σταυραετός 0-3 (α.α.)

Νίκη Κρήνης – Θύελλα Βασιλί

Ατρόμητος Βαμβακούς – Αναγέννηση Ζαππείου

Ακαδημία Αχιλλέως – Αναγέννηση Φαρσάλων

ΑΟ Ναρθακίου – Δόξα Υπέρειας

Μυραϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Βαθμολογία:

1. ΑΟ Ναρθακίου 41

2. Ατρόμητος Βαμβακούς 36

3. Αναγέννηση Φαρσάλων 31

4. Δόξα Υπέρειας 30

5. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων 24

6. Αναγέννηση Ζαππείου 24

7. Θύελλα Βασιλί 22

8. Νίκη Κρήνης 19

9. Μυραϊκός 18

10. Ακαδημία Αχιλλέως 10

11. Σταυραετός 1

12. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1*

* Ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

FacebookFacebook MessengerViberPrintFriendly