Στοίχημα: Με τα γκολ στο Άρσεναλ – Ρεν!

Το Europa League παίρνει σήμερα (14/03) τη σκυτάλη από το Champions League και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο! Το Betarades.gr λοιπόν, παίζει «μπάλα» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος! Το ματς της Άρσεναλ με τη Ρεν μας απασχολεί στοιχηματικά, όπως και αυτό της Μπενφίκα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης, στοιχηματική επιλογή προκύπτει και από τη EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προτάσεις στην κατηγορία στοίχημα προγνωστικά δωρεάν. Πάμε τώρα στις προτάσεις μας!

Σκοράρουν στο Emirates

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Ρεν. Η γαλλική ομάδα έχει πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League, μετά το εντός έδρας 3-1 επί των Gunners. Παρόλα αυτά, μόνο ξεγραμμένη δεν πρέπει να θεωρείται η Άρσεναλ. Άλλωστε, οι ανατροπές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι όλο και πιο συχνές. Οι Λονδρέζοι είναι ανώτερη ομάδα και απόψε οφείλουν να το αποδείξουν και στο χορτάρι. Ο Έμερι θα παρατάξει τους βασικούς του και ευελπιστεί να δει τους παίκτες του να μάχονται από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα, η Άρσεναλ προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την ψυχολογία στα ύψη και τη βοήθεια του κόσμου της, θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Ρεν όμως, δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Είναι σύνολο με επιθετικό ταλέντο και δημιουργεί με χαρακτηριστική ευκολία ευκαιρίες. Στο πρώτο παιχνίδι, μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια. Δεν είναι ομάδα που κλείνεται, και αυτό φανερώνεται από τα έξι Goal/Goal & Over  2.5, στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Η Ρεν, μάλλον πρέπει να ψάξει το γκολ για να έχει καλύτερες πιθανότητες για την πρόκριση. Είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσει την Άρσεναλ στο μηδέν, επομένως οφείλει να βρει σκορ. Τις ικανότητες πάντως για αυτό, τις έχει. Με βάση όλα τα δεδομένα, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Όλα για την πρόκριση η Μπενφίκα

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για το Europa League. Οι Κροάτες κέρδισαν με 1-0 στο Ζάγκρεμπ και έχουν το πάνω χέρι. Ωστόσο, η Μπενφίκα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Οι γηπεδούχοι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, και απογειώθηκαν με το «διπλό» στην Πόρτο, που τους έφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έκτοτε, έχασαν από τη Ντιναμό και γκέλαραν με τη Μπελενένσες, βγάζοντας σημάδια κόπωσης. Παρόλα αυτά, σήμερα είναι μεγάλη βραδιά και η Μπενφίκα αναμένεται να βάλει τα καλά της. Όταν οι «Αετοί» βρίσκουν ρυθμό στο γήπεδό τους, έχει… κατηφόρα για τον αντίπαλο. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξουν απόψε.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι σταθερή ομάδα, με συγκέντρωση στην άμυνα, αλλά δεν είναι το ίδιο δυνατή εκτός έδρας, όσο εντός. Για κακή της τύχη, θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες στο αποψινό ματς, που μπορούν να την επηρεάσουν. Η Μπενφίκα λοιπόν, θα φροντίσει να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» της, όπου έχασε μόνο από την Τσέλσι στα 21 τελευταία παιχνίδια της για το Europa League. Πιστεύουμε στους Πορτογάλους, και στηρίζουμε την πρόκριση της Μπενφίκα σε απόδοση 2.00.

Ανεβαίνει το σκορ στο Κίμκι – Ρεάλ

Από το ποδόσφαιρο στο… μπάσκετ, και συγκεκριμένα στη EuroLeague. Εδώ, η Κίμκι Μόσχας θα φιλοξενήσει σήμερα τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Ρώσοι δεν βρήκαν τον εαυτό τους, ούτε μετά τη φυγή του Μπαρτζώκα, και με ρεκόρ 9-16 μάλλον πρέπει να αποχαιρετήσουν την οκτάδα. Όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αφού διαθέτουν παίκτες όπως ο Σβεντ, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Η άμυνα είναι αυτή που «πληγώνει» την Κίμκι, αφού επιθετικά έχει τον τρόπο να ανεβάζει το σκορ. Θεωρητικά, αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει για ένα θεαματικό παιχνίδι.

Εξάλλου, η Ρεάλ φημίζεται για τα επιθετικά της «όπλα» και το θέαμα που προσφέρει στις αναμετρήσεις της. Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, και έχουν όλα τα φόντα για να την κατακτήσουν. Η παρέα του Γιουλ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να ξεσπάσει και να πετύχει πολλούς πόντους. Επομένως, απόψε θα αναμετρηθούν δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό ματς. Εμπιστευόμαστε τις επιθέσεις, και επιλέγουμε το Over 167.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!