Κατσιαντώνης για Συνταγματική Αναθεώρηση: “Με σεβασμό στη θρησκεία και οικογένεια του ελληνικού λαού”

“Εκκλησία και οικογένεια. Δύο αξίες  ισχυρές  για την Πατρίδα μας  που επιβάλλουν την προσοχή όλων μας. Πυλώνες που στάθηκαν γεροί και όρθιοι σε κρίσιμες στιγμές της χώρας μας. Κανείς δε μπορεί να γκρεμίσει τα πιστεύω ενός ολόκληρου λαού, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τη θρησκευτική και οικογενειακή συνείδηση των Ελλήνων”.

Με αυτή την πεποίθηση έδωσε το παρών ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, στη σημαντική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Λάρισας, για την Συνταγματική Αναθεώρηση, με ιδιαίτερη αναφορά στα θεμελιώδη άρθρα για την εκκλησία και την οικογένεια.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που στηρίζει πάντοτε τα θεσμικά δικαιώματα της οικογένειας που συνδέεται άρρηκτα με τη θρησκεία, επισημαίνει πως οφείλει η Πολιτεία να στέκεται με σεβασμό στην ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας, που ριζώθηκαν πάνω στις αξίες της πίστης και της ορθοδοξίας. Άλλωστε όπως υπογραμμίζει, η οικογένεια αποτελεί την επιταγή μας, για την προαγωγή του Έθνους, και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, ούτε να το λησμονήσει.