Βασίλης Τσιώγκας: «Παίξαμε σαν μια γροθιά και μαζί με τον κόσμο μας πήραμε την σπουδαία νίκη»

Ο Βασίλης Τσιώγκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta κόντρα στην Νίκη Βόλου στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Β Εθνικής το οποίοι οι μπλε κατέκτησαν με σκορ 92 – 76. Ο νεαρός forward των Φαρσαλινών σε αυτή την αναμέτρηση σημείωσε 22 πόντους με 6 τρίποντα, βάζοντας μάλιστα και τα λεγόμενα «μεγάλα» σουτ όταν η μπάλα «έκαιγε» όντας πρώτος σκόρερ της ομάδος του κ. Χάρη Φόρου.

Ο Τσιώγκας αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης έκανε τον δικό του απολογισμό για την μεγάλη νίκη αλλά και την δική του προσωπική εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ήταν ένα ντέρμπι που έπρεπε να κερδίσουμε και το πετύχαμε γιατί είμαστε ομάδα. Μπήκαμε στο παρκέ ενωμένοι σαν μια γροθιά, παίξαμε ο ένας για τον άλλον και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Δεν στέκομαι στα δικά μου στατιστικά ή αν ήμουν πρώτος σκόρερ, γιατί αυτό δεν θα είχε καμία σημασία αν η ομάδα δεν κέρδιζε. Δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να μας αμφισβητήσει, βγάλαμε πάθος και με τον εκπληκτικό κόσμο μας ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να μας εμψυχώνει πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Είχαμε χάσει αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες και αυτό μας είχε προσδώσει εξτρά άγχος και πίεση, όμως ανταποκριθήκαμε σωστά και επιστρέψαμε. Δεν επαναπαυόμαστε, δουλεύουμε σωστά, είμαστε μια οικογένεια και προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό. Φέτος είναι απίστευτα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και δεν μας παίρνει στιγμή να χαλαρώσουμε».

Πηγή: protostypos.gr