Το κορυφαίο θεματικό πάρκο “Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι” ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα!

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 13:00, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στο 2ο όροφο, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου με θέμα: Έναρξη Λειτουργίας Θεματικού Πάρκου-Μουσείου “Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή” από τους Φορείς – Συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας και την HELEXPO.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Λάρισας μίλησαν η υπεύθυνη της ΔΕΘ- HELEXPO Μαρία Σιλοπούλου, o Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας του Επιμελητηρίου Δημήτρης Παπαλέξης.

Στην αρχή ο κ. Παπαλέξης Δημήτρης Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας αναφέρθηκε στην δημιουργία του 1ουΜυθολογικού Πάρκου στον Πολυχώρο Θεσσαλία (Σ.Μ. Σκλαβενίτης /πρώην bowling )  από τις 15 Μαρτίου έως τις 2 Ιουνίου με ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00-13:00 ,Παρασκευή 09:00-13:00 και 17:00-21:00 , Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00 .Επίσης ευχαρίστησε τους φορείς για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφεραν καθώς παρουσίασε την δυναμική που θα αναπτυχθεί από τις δράσεις που θα αναπτυχθούν  στον πολυχώρο Θεσσαλία.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη ΕΚΕ της Helexpo κα. Συλλοπούλου Μαρία έκανε μια σύντομη αναδρομή στα θεματικά πάρκα της Helexpo καθώς και την ευκαιρία που υπάρχει για ανάπτυξη της περιοχής μέσω από το θεματικό πάρκο.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης αναφέρθηκε στην στρατηγική επιλογή της περιφέρειας που είναι η ανάπτυξη του τουρισμού και η δημιουργία του θεματικού πάρκου ήρθε  την κατάλληλη στιγμή στηρίζοντας την προσπάθεια. Επίσης αναφέρθηκε στα μουσεία που δημιουργήθηκαν στα Μετεώρα και στον Ολυμπο.

Στο τέλος ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής αναφέρθηκε στα πετυχημένα εγχειρήματα της Agrothessaly και του Πάρκου των ευχών που έχουν δώσει μια νέα δυναμική στην πόλη .Επίσης με τη Έναρξη Λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου-Μουσείου “Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή” θα υπάρξει τουριστική ανάπτυξη και θα καθιερώσει την πόλη της Λάρισας ως πόλη των μεγάλων γεγονότων.

Το κορυφαίο θεματικό πάρκο “Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι” ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα!

Από 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 έως 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι στην εποχή του μυθικού υπερήρωα, Ηρακλή, ξεκινά για μικρούς και μεγάλους στον Πολυχώρο Θεσσαλία.

Ζήστε την απόλυτα βιωματική εμπειρία των 12 Άθλων του Ηρακλή δίπλα σε κινούμενα μυθικά τέρατα και στο τέλος του ταξιδιού γίνετε κι εσείς μυθικός ήρωας κατακτώντας τον δικό σας 13ο Άθλο, στο πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι!

Πολυχώρος Θεσσαλία
(Σ/Μ Σκλαβενίτη, πρώην Bowling, 3ο χλμ Λάρισας Τυρνάβου, Γιάννουλη)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
▪ Παρασκευή 9:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00
▪ Σάββατο 11:00 – 20:00
▪ Κυριακή 11:00 – 20:00
▪ Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00 – 13:00
▪ Τελευταία είσοδος 45′ πριν από το κλείσιμο του πάρκου.

▪ Τιμές εισιτηρίων, κρατήσεις σχολείων & πληροφορίες  www.herculespark. gr

Τηλ.2410549549882  Facebook Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή θεματικό πάρκο / Hercules