Νέα μέρα για την «ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ»

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 12 Μαρτίου 2019, η προαναγγελθείσα Ιδρυτική Γενική Συνέλευση, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η ίδρυση συλλόγου για τη συνέχιση της λειτουργίας της Ορχήστρας Νέων του Δήμου Φαρσάλων.

Έγινε διεξοδική συζήτηση σχετικά με το καταστατικό του συλλόγου και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι σχετικές διατάξεις αυτού. Ο υπό ίδρυση σύλλογος αποφασίστηκε, ύστερα από ψηφοφορία των παρόντων ιδρυτικών μελών, να φέρει την επωνυμία «ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ». Εκλέχτηκε εννιαμελής Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για την ολοκλήρωση των διαδικασιών δικαστικής αναγνώρισης του συλλόγου.

Η λειτουργία της Ορχήστρας συνεχίζεται υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Κώστα Χριστοδούλου και σύντομα θα ανακοινωθεί η πρώτη μουσική εκδήλωση.

Σημειωτέον ότι οι εγγραφές μελών συνεχίζονται. Για την εγγραφή σας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Αθανάσιος Γεροβασίλης, Αθανάσιος Ανδρεόπουλος 6949988115, Νικόλαος Πελεκούδας 6934594320, Κατερίνα Ζαρογιάννου, Δέσποινα Συροπούλου, Μαρία Γκαραβέλα, Αθανάσιος Πλατής, Θεοδώρα Πρεκατέ, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος.