Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος της Λάρισας και της Θεσσαλίας μετά την απώλεια του εξαιρετικού συναδέλφου, δημοσιογράφου και μέλους της οικογένειας της «Ε» Δημήτρη Βάλλα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένος στη Λάρισα το 1956, ο Δημήτρης Βάλλας υπήρξε ένα ανήσυχο πνεύμα που ξεχώρισε στον χώρο της δημοσιογραφίας τόσο χάρη στο ήθος του, όσο και στη πάντα έγκυρο και διεισδυτικό ρεπορτάζ του.
Υπήρξε συντάκτης της εφημερίδας Ελευθερία από το 1986, μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, συνδικαλιστής επί σειρά ετών ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε σήμερα νωρίς το πρωί με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δημήτρης Χορταργιάς, σημειώνοντας τα εξής: «Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ. έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφο μας».

Πηγή: eleftheria.gr