Ο ΑΟ Ναρθακίου το τρίποντο, η Κρήνη τις εντυπώσεις

Σε ένα εξ’ αναβολής παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 9/3 ο ΑΟ Ναρθακίου κέρδισε με σκορ 2-1 την Νίκη Κρήνης και πλέον μετά από 15 αγωνιστικές έφτασε τους 41 βαθμούς και πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από τον Ατρόμητο Βαμβακούς. Από την άλλη η Νίκη Κρήνης παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την 8η θέση σε ένα παιχνίδι στο οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όμως το τρίποντο κατέκτησαν οι γαλάζιοι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Παπαθανασιου πίεσε τον αμυντικό έκλεψε την μπάλα και σε τετ-α-τετ πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Στο 24′ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για την ομάδα της Κρήνης, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Γιάννη Τσιανάκα στον αδερφό του, Χρήστο, αυτός βγήκε τετ α τετ, ο Ζεμπέκης τον σταμάτησε και στην επαναφορά ο Μαργαριτόπουλος σούταρε ελάχιστα άουτ.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν υψηλός και πέντε λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως αστόχησε.

Στο 35′ οι Νεγιάννης και Τσάρας συνδυάστηκαν όμορφα ο τελευταίος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντραρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Ζεμπέκη, έκανε το σουτ ο τερματοφύλακας του Ναρθακίου έδιωξε, ενώ και στο ριμπάουντ έσωσε με τα πόδια το πλασέ του αρχηγού της Κρήνης και εν συνεχεία οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Ο ΑΟ Ναρθακίου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως και το πρώτο, δηλαδή με γκολ από τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 47′ πέτυχε το 2-0, όταν έπειτα από όμορφη σέντρα του Σιδηρόπουλου ο Κραβαγγέλης με έξυπνο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0.
Τρία λεπτά αργότερα η Νίκη έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Τσανάκα, ο Ζεμπέκης έδειξε την κλάση του και με υπερένταση πετάχτηκε στο παραθυράκι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Νεγιάννης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Θοδωρή Μαργαριτόπουλο,και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα η Νίκη έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της να επανέλθει στην αναμέτρηση όταν ο Τσιάρας με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Ζεμπέκη.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα φάουλ του Πρίφτη το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ λίγο αργότερα, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε την νέα εκτέλεση φάουλ του να σταματά στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές.

Αρχικά στο 80′ ο Τσιανάκας έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή με τον Ζεμπέκη να διώχνει με τα πόδια.

Επτά λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιάρα, ο Γιάννης Τσανάκας έπιασε καρφωτή κεφαλιά απ’την μικρή περιοχή, αλλά σαν από μηχανής Θεός πετάχτηκε με δυσκολία ο Πρίφτης πάνω στη γραμμή και αποσώβησε την ισοφάριση και έτσι ο ΑΟ Ναρθακίου πέτυχε την νίκη με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο τις εντυπώσεις κέρδισε η Νίκη Κρήνης.

Από το 85′ η Νίκη έπαιξε με παίκτη λιγότερο ελέω αποβολής του τερματοφύλακα της Παπαιωάννου ο οποίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής (46′ Πρίφτης), Δημακόπουλος, Αρσενόπουλος, Κατσικόπουλος,Καψιώχας , Μπουλούτσος, Σιδηρόπουλος, Ρεντινοπουλος (87′ Κόκκαλης), Καραβαγγέλης, Παπαθανασίου (70′ Μισαηλίδης)

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαιωάννου, Σελήνης, Κανατούλας, Διαμαντής, Νεγιάννης, Μαργαριτόπουλος Θ., Μαργαριτόπουλος Γ., Τσιάρας, Τσιανάκας Χρ., Τσιανάκας Γ., Τσαρδάκας (85′ Νταφόπουλος)