Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις στην Αμπελιά

Το γκολ του Νίκου Κορδέλα (44′) ισοφάρισε ο Γρηγόρης Περήφανος (76′) κι έτσι Αμπελιά και Βούναινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην 20η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είχε νικητή και το τελικό 1 – 1 έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους δύο συλλόγους που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, με αυτό τον βαθμό η ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ έφθασε τους σαράντα ένα βαθμούς, ενώ ένα λιγότερο έχει το σύνολο του Λάζαρου Αγγλόπουλου μετά από αυτή την αγωνιστική.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, τα Βούναινα ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ, με τον Νίκο Κορδέλα να κερδίζει με έξοχο σουτ τον Μάκη Γεωργούλα και το 0 – 1 να αποτελεί το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 76ο λεπτό, η Αμπελιά έφερε το ματς στα ίσια και πέτυχε το 1 – 1. Ο Γιάννης Κόκκινος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κώστα Νεστορίδη και ο Γρηγόρης Περήφανος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μάλιστα, προς το φινάλε, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο καλές στιγμές με τους Ζαφειρούλη (86′) και Νίκο Φαρμάκα (90′), ωστόσο το 1 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Α΄1 τοπική κατηγορία.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Αγγέλης, Περήφανος, Βέης (46′ Κόκκινος), Σαΐτης, Γεωργούλας Θοδ. (72′ Ζαφειρούλης), Σουλτούκης (85′ Κιούσσης), Σαμαράς – Καμηλαράκης, Φαρμάκας.

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος):Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Νεστορίδης, Κυπαρίσσης, Μερτζανίδης Ηλ. (80′ Βράκας), Μούμος, Κορδέλας, Ρουμελιώτης (63′ Μερτζανίδης Φ.), Τζατζάκης (84′ Ραπτόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Πάλλας, Στάμος.

Πηγή: arenalarissa.gr