Ήττα με “παράπονα” για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας, είχε ενέργεια, πάλεψε όμως μια διπλή αμφισβητούμενη φάση στο 75′ η οποία σύμφωνα με την άποψή μας ξεκινάει από θέση οφσάιντ ενώ δίνεται πολύ εύκολα πέναλτι υπέρ του Ηρακλή στην συνέχεια της οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με σκορ 0 – 1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή κ. Κουκούλη και τον βοηθό κ. Νίκζα.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έτσι παρέμεινε στους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να έχει διάθεση να είναι πιεστικός και στο 28′ να φτάνει κοντά στο γκολ, όταν το πλασέ του Ταστεμερίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Νάστα και Ζαφειρίου όμως το 0 – 0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής προσπάθησε να πιέσει και να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, δίχως όμως να κάνει κάποια ευκαιρία, με τον Αχιλλέα να είναι πολύ καλά στημένος στο δικό του μισό και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο 75′ είχαμε την φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν έπειτα από ένα γέμισμα στην περιοχή του Αχιλλέα Φαρσάλων, η μπάλα έφτασε στον Κακαβίτση ο οποίος ήταν εκτεθειμένος, ο Παπακωνσταντίνου προσπάθησε να διώξει ο επιθετικός του Ηρακλή βρέθηκε στο έδαφος και ο κ. Κουκούλης σφύριξε από τον χώρο του κέντρου σχεδόν όπου και βρισκόταν την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ψωμολιάς ο οποίος νίκησε τον Καρακώστα και πέτυχε το 0 – 1. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας πίεσε ο Ηρακλής είχε δοκάρι σε πλασέ του Γκιουρσάνη και το 0 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλην της φάσης του πέναλτι οι άνθρωποι του Αχιλλέα διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο κ. Κουκούλης έδειχνε με χαρακτηριστική ευκολία κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Αρίστου Παπαγεωργίου μην ακολουθώντας όμως την ίδια τακτική και για τον Ηρακλή, ενώ για τον κ. Νίκζα διαμαρτύρονται ότι… “έχασε” πέντε φάσεις στις οποίες δεν ήταν στην ίδια ευθεία με τον επιτιθέμενο του Ηρακλή Λάρισας και φυσικά μια από αυτές ήταν και το πέναλτι.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην προέδρου του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Γιώργου Αγγελακόπουλου ο οποίος την προηγούμενη Δευτέρα έφυγε από την ζωή.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Κομισόπουλος (10′ λ.τ. Κούμρια), Σαμαράς, Παπακωνσταντίνου, Ζησόπουλος, Ταστεμερίδης (70′ Γκαραβέλας), Τλούπας, Κατσανάκης, Τσούλης (75′ Καναβός), Γαγάρας, Ζιώγας.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης (86′ Δολιάνης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (90′ Ράχης), Ντιντής (46′ Φώτος), Ζαφειρίου, Νάστας, Κακαβίτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Κουκούλης, Νίκζας, Παπαγεωργίου