Μεγάλη συμμετοχή των Φαρσαλινών δρομέων στον 2ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας. Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν στην κοινότητα Κραννώνα για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα του αγώνα δίνονται για τους σκοπούς  και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας.

Από την συγκεκριμένη δράση δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι Φαρσαλινοί δρομείς οι οποίοι έχουν δείξει κατά καιρούς τόσο την ευαισθησία τους σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όσο και την προσφορά τους σε αυτές, διαφημίζοντας για ακόμη μια φορά την Επαρχία Φαρσάλων.

Στον εν λόγω αγώνα συμμετείχαν οι εξής Φαρσαλινοί δρομείς: Καρνάβας Χρ,, Αργυρόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Ν., Παπαγεωργίου Γ., Φουντζόπουλος Τ., Αγγελακόπουλος Α., Τσιάμπας Β., Τριανταφύλλου Β., Καψιώχας Α., Ανδρεόπουλος Δ., Σφακιανός Ν., Μαργαριτόπουλος Χ. ενώ στις γυναίκες έτρεξαν οι Ευθυμίου Ρ., Αργυράκη Κ. και η Θ. Κατμέρου

Για την ιστορία οι 3 πρώτοι νικητές του 2ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου είναι οι Τσικούρας Νίκος του ΓΣ Γλυφάδας, Καγιάννης Σωκράτης και Ντικούδης Χρήστος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στις γυναίκες νικήτριες είναι οι Τσανάβα Θεοφανία από Λάρισα, Τραίκου Αθηνά και Κατμέρου Θώμη από Φάρσαλα.

Πολύτιμη ήταν η προσφορά του Απολλώνειου θεραπευτήριου και το ασθενοφόρο που διέθεσε καθώς επίσης και οι ομάδες Ερυθρός Σταυρός, ΕΟΔ και ΕΟΔΥΑ.