Γενική είσοδο 3€ στο ντέρμπι Γ.Σ. Φαρσάλων – Νίκη Βόλου!

Ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta αντιμετωπίζει το Σάββατο 9/3 και ώρα 17:00 την Νίκη Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων σε ένα ντέρμπι με πολλές και διαφορετικές παραμέτρους.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο κόσμος μας ήταν, είναι και παραμένει ο έκτος παίκτης μας, καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων και να βοηθήσουν την ομάδα μας να φτάσει σε μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμή μας!!!»

Οι μπλε θέλουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το δείχνουν έμπρακτα μιας και το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων το εισιτήριο του αγώνα τιμάται στα 3 ευρώ ενώ για όλους τους μαθητές υπάρχει ελεύθερη είσοδος.
Ενώ και ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta κ. Χάρης Φόρος στάθηκε στην δυναμική του κόσμου εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι τονίζοντας τα εξής:

«Ο κόσμος των Φαρσάλων αγκαλιάζει πάντα τον Γυμναστικό, βρίσκεται δίπλα του και τον βοηθάει και στα όμορφα και στα άσχημα.

Η δύναμη που παίρνουμε από τον κόσμο μας είναι φανταστική, τους θέλουμε δίπλα μας στο τόσο σημαντικό ντέρμπι με την Νίκη Βόλου, η βοήθειά τους είναι συγκλονιστική»