Ιστορική μέρα για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας καθώς έφερε στη Λάρισα 4 διεθνή βραβεία

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Ημέρα του Μαραθωνίου΄στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, όπου τιμήθηκαν όσοι αθλητές και σύλλογοι διακρίθηκαν στον περσινό Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κατέκτησε 2 βραβεία για την πολυπληθέστερη συμμετοχή συλλόγου πανελλαδικά στον περσινό Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος και Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο αθλητής του Συλλόγου Γκισάκης Ιωάννης βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο της ηλικιακής του κατηγορίας στον περσινό Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και ο αθλητής του Συλλόγου Λιάπης Αριστείδης με το χάλκινο μετάλλιο στην ηλικιακή του κατηγορία του περσινού Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Τα δύο βραβεία για την πολυπληθέστερη συμμετοχή συλλόγου πανελλαδικά σε δύο διεθνείς διοργανώσεις και από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά είναι αποτέλεσμα όλων των μελών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, τα οποία με τη συμμετοχή τους εκπροσωπούν και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο το Νομό Λάρισας σε όλο τον κόσμο!