Με εκπροσώπους του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκαν μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων προκειμένου να τον προσκαλέσουν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Ο κ. Αγοραστός, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση εξέφρασε τη στήριξη του στις προσπάθειες τους σημειώνοντας ότι « ο Σύλλογός σας συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης από γενιά σε γενιά ενώνοντας το χθες με το σήμερα και το αύριο. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην παράδοση, η οποία αποτελεί μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και πρέπει να στραφούμε μέσα στην εθνική μας ψυχή προκειμένου να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για μια παραγωγική αντίσταση».

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων Γιώργος Μπέης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Θοδωρής Λιούπης και Βασίλης Σουλιώτης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» Παναγιώτης Κατσαρός.