Στοίχημα: Επιλογές από Τουρκία και Δανία (vid)

Δευτέρα (04/03) σήμερα, οι ρυθμοί στο κουπόνι του πάμε στοίχημα πέφτουν αρκετά μετά από ένα “καυτό” τριήμερο, έτσι, έχουμε καταλήξει σε μόλις δυο επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε πρώτοι τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν, από το στοιχημα κουπόνι του σάιτ μας, το οποίο ανανεώνεται αυτόματα.

Με τα γκολ στο Ακισάρ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Super Lig Τουρκίας και το παιχνίδι Ακίσασπορ – Αλάνιασπορ. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες τη φετινή σεζόν, καθώς η Ακισάρ είναι στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς όντας στο -9 από τη σωτηρία της, ενώ η Αλάνιασπορ είναι στην 9η θέση με 31 βαθμούς όντας στο -5 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αμφότερες έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη σήμερα αν θέλουν να πλησιάσουν τους στόχους τους, αναμένεται να επιτεθούν με κάθε τρόπο και κόστος και το σενάριο του να δούμε ένα “ανοιχτό” παιχνίδι με πολλά τέρματα φαντάζει πολύ πιθανό. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Εύκολα η Μίντιλαντ

Συνεχίζουμε με Superliga Δανίας και την αναμέτρηση Μίντιλαντ – Νόρτζελαντ. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Μίντιλαντ, καθώς μετρά 3/3 νίκες, οι οποίες συνοδεύτηκαν κι από καλές εμφανίσεις. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, επομένως με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την Κοπεγχάγη. Η Νόρτζελαντ είναι αρκετά “τίμια” ομάδα, μακριά από την έδρα της όμως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, ενώ υστερεί και σε όλους τους τομείς απέναντι στη Μίντιλαντ. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να “καθαρίσουν” από νωρίς το παιχνίδι, έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να τα καταφέρουν, έτσι θα επιλέξουμε το Μίντιλαντ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το παιχνίδι του Απόλλων Σμύρνης  με τον Ολυμπιακό, για την ελληνική Σούπερ Λιγκ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!