Νέο προπονητικό δίδυμο στον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς κινήθηκε ταχύτατα και λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλο ανακοίνωσε τους διαδόχους του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η Αμπελιά λοιπόν τα βρήκε σε όλα με το τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Βαγγέλη Μπρισίμη και Θοδωρή Εμμανουήλ οι οποίοι θα είναι οι νέοι προπονητές των ερυθρόλευκων με σκοπό πάντα την επίτευξη της ανόδου στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία στόχος που έχει τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Ο κ. Βαγγέλης Μπρισίμης είναι 49 ετών και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από την Αναγέννηση Καλοχωρίου, τον Αετό Μακρυχωρίου, τον Ηρακλή Λάρισας, τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και άλλες ομάδες των «μεγάλων» κατηγοριών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.

Θεωρείται ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» προπονητής με αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις στο παλμαρέ του. Ενώ ο κ. Θεόδωρος Εμμανουήλ, ο οποίος είναι 45 ετών μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην ομάδα της ΑΕ Βουναίνων, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Κοιλάδας, της Μελίας και άλλων ομάδων.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς καλωσορίζει το νέο τεχνικό δίδυμο και τους εύχεται κάθε επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.