Ήττα στο Βλαχογιάννι για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έψαχνε στο Βλαχογιάννι κόντρα στην τοπική Δόξα το «τρίποντο» που θα του έδιωχνε εντελώς το άγχος εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έπαιζαν τα «ρέστα» τους και εν τέλει κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον Βρασίδα Κοντοθανάση ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα να πάρουν την νίκη με σκορ 2 – 0.

Πλέον οι «Μυρμιδόνες» με τους 27 βαθμούς βρίσκονται στην 8η θέση και το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας.

Το παιχνίδι είχε από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα δίχως όμως να υπάρξει κάποια συνταρακτική ευκαιρία πέραν των δυο τερμάτων.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν χάνοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Αλεξίου και Κοντοθανάση.

Στο 25′ ο Αρίστος Παπαγεωργίου είδε τον Κομισόπουλο να βγαίνει εκτός με τραυματισμό και την θέση του πήρε ο Κούμρια.

Εν τέλει στο 40′ ο Κοντοθανάσης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Αχιλλέα και με σουτ νίκησε τον Καρακώστα για το 1 – 0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έγινε πιο επιθετικός και έχασε κάποιες καλές στιγμές με τον Κατσανάκη να αστοχεί σε δυο περιπτώσεις με μακρινά σουτ (54′ και 65′) ενώ κάποιες κεφαλιές των Σαμαρά και Τσούλη δεν ανησύχησαν την εστία της Δόξας.

Στο 85′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή.

Ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2 – 0.

Οι Συνθέσεις


Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Μητούλας, Τσούντζουρας, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου (83′ Πέτρου), Βίδρας (77′ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Βρ. (90′ Μητούλας Άγγ.), Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου (85′ Γκουρομπίνος Δ.).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Σαμαράς, Κομισόπουλος (25′ λ.τ. Κούμπρια), Γκαραβέλας (88′ Καναβός), Τσούλης, Κατσανάκης, Τλούπας, Ταστεμερίδης, Γαγάρας, Γιανουλόπουλος, Ζιώγας.

Διαιτητική Τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Πάλλας, Δήμου.