Έστησε εκτός έδρας «πάρτι» με… καλεσμένο τον Μακεδονικό ο Γ.Σ. Φαρσάλων!!!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta ταξίδευε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό σε ένα παιχνίδι «τελικό» εν όψει της συνέχειας στην Β Εθνική κατηγορία.

Οι Φαρσαλινοί παίζοντας με το «μαχαίρι στα δόντια» από την αρχή μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό με σκορ 49 – 67 κάνοντας «πάρτι» σε άμυνα και επίθεση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Γυμναστικό να είναι οδηγός της και σε ένα παιχνίδι στο οποίο το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά κλειστό όμως οι Φαρσαλινοί πέρασαν μπροστά με σκορ 10 – 14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός με φοβερή προσήλωση στην άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεσή του κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει σε θέση οδηγού αλλά και με επιμέρους σκορ 14 – 23, πέρασε μπροστά με 13 πόντους (24 – 37).

Οι βάσεις είχαν τεθεί και το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του κ. Χάρη Φόρου ήταν να συνεχίσουν στο ίδιο μομέντουμ και στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την δική τους αντεπίθεση προσπάθησαν να μειώσουν και κατάφεραν με επιμέρους σκορ 16 – 12 να μειώσουν στους εννέα (40 – 49).

Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης οι μπλε εμφανίστηκαν στο παρκέ ακριβώς όπως και στην αρχή της, με άψογη αμυντική λειτουργία και καθαρό μυαλό στις επιθετικές τους επιλογές, δέχθηκαν μόλις εννέα πόντους ενώ σημείωσαν 18 και έτσι πήραν το σπουδαίο ροζ φύλο με σκορ 49 – 67.

Πρώτοι σκόρερ των Φαρσαλινών ήταν οι Τοπουζίδης και Γκιουλέκας με 19 πόντους αμφότεροι.

Τα Δεκάλεπτα: 10 – 14, 24 – 37, 40 – 49, 49 – 67.

Οι Συνθέσεις

Μακεδονικός (Καραμουσαλίδης-Κεραμιδάς): Χαλάτσης 6(2), Κοντσές 2, Μπαρζού 2, Κουντουράτζογλου 18, Τσινόπουλος 8(2), Διαμαντής, Κομματάς, Καραθανάσης 2, Ουλουσίδης  5, Καλογεράτος 3(1), Ιωαννίδης, Χαντζίδης 3.
Γ.Σ.Φαρσάλων (Φόρος): Λεπενιώτης 6, Χαιρετίδης 8(1), Αλεξόπουλος 2, Αναγνωστόπουλος 2, Τσιώγκας 5(1), Συνετός , Τοπουζίδης 19(5), Λούτας , Γκιουλέκας 19(2), Φιλιππόπουλος 6, Φαρμάκης , Δέσπος.