Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή

Θύελλα Βασιλί και Ατρόμητος Βαμβακούς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ένταση, δυνατές μονομαχίες, δυο μίνι διακοπές με απόφαση του διαιτητή, δυο τέρματα, χαμένο πέναλτι και πολλά ακόμη. Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η Θύελλα με 22 είναι 7η.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει και να χάνει δυο καλές στιγμές με τους Μουτκανά και Τασιόπουλο. Στο 25′ ο Μουτκανάς εκτέλεσε έξυπνα και με πολλά φάλτσα ένα φάουλ από μακρινή απόσταση ο Αποστολάκης έκανε λάθος υπολογισμό της μπάλας και έτσι αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 0 – 1.

Στο 30′ είχαμε την πρώτη διακοπή όταν ο κ. Ζαχαρός διέκοψε την αναμέτρηση για τις πολλές διαμαρτυρίες και συνομίλησε με τους αρχηγούς για να συνεχιστεί ομαλά η αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ η Θύελλα απείλησε με δυο μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν μέτρα και πίεσαν περισσότερο. Αρχικά μια προσπάθεια του Κούρο και μια προβολή του Τσιάμπα δεν βρήκαν στόχο, όμως στο 63′ ο Τσιάμπας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Βάιος Αγγελουσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Σακελλαρίου και πέτυχε το 1 – 1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν εκ νέου και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Σουλιώτη και Αγγελουσόπουλο, ενώ ο Ατρόμητος απείλησε με κάποιες προσπάθειες των Τασιόπουλο και Αζά. Στο 75′ και σε μια φάση που έγινε ένα “μπέρδεμα” για μια εκτέλεση ενός πλαγίου άουτ, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε άνευ λόγου το παιχνίδι για παραπάνω από ένα τέταρτο και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν και να λύσουν την όποια παρεξήγηση την οποία κανείς δεν κατάλαβε.

Μετά από ένα τέταρτο και αφότου “ηρέμησε” ο κ. Ζαχαρός ο οποίος σε όλη την διάρκεια της διακοπής έλεγε “θέλω δέκα λεπτά να ηρεμήσω” η αναμέτρηση  συνεχίστηκε.

Δέκα λεπτά πριν την λήξη ο Βασιλόπουλος κέρδισε πέναλτι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουτκανά και “αναμπουμπούλα” μέσα στην περιοχή.

Οι άνθρωποι της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν, ο κ. Ζαχαρός έδειξε την εσχάτη των ποινών, ο Μουτκανάς εκτέλεσε όμως ο Αποστολάκης έδιωξε με τα πόδια και κράτησε το 1 – 1.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους όταν ο Σουλιώτης εκτέλεσε το φάουλ με τον Σακελλαρίου να μπλοκάρει και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Τριανταφύλλου, Μπόγκας, Λιτσόπουλος, Σουλιώτης, Συργκάνης (43′ Κούρο), Τσιάμπας (70′ Αλεξίου), Βαρσάμης, Καραγιάννης, Ακρίβος, Αγγελουσόπουλος.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος, Ξυνογαλάς Ηλ., Γκούνης, Βασιλόπουλος, Μπερσιάνης (68′ Χρόνης), Βόπης, Μουτκανάς, Αζάς, Φλώρος, Τασιόπουλος.